5 super načina kako da vam se košulja više ne izvlači iz hlača

5 super načina kako da vam se košulja više ne izvlači iz hlača

To je apsolutna gnjavaža svima koji nose košulje, pogotovo muškarcima koji cijeli dan trebaju izgledati besprijekorno. Uz ovih nekoliko trikova to ćete spriječiti i od sad uvijek izgledati super

Ovi savjeti odnose se više na muškarce nego na žene, i onima koji moraju nositi košulje svaki dan od velike je važnosti da se košulje ne izvlače. Kod žena ta pravila obično nisu tako striktna. No i one mogu posuditi koji trik ili pomoći svojim muškim članovima obitelji.

Uz ovih 5 savjeta spriječit ćete izvlačenje košulje iz hlača:
1. Košulja mora biti duga barem 7-8 cm ispod pasice hlača.
2. Utrpajte košulju u otkopčane hlače i ostatak tkanine koja vam ostane oko struka prihvatite prstima i presavijte prema leđima. Kada ste presavili tkaninu do željenog izgleda zakopčajte hlače.
3. Ovo je druga metoda, a posebno se odnosi na one koji nose potkošulju. Ako je nosite, najprije nju utrpajte u bokserice, a potom košulju u hlače. Tako ćete spriječiti da se potkošulja izvlači i sa sobom povlači košulju van. Potkošulja također treba biti dovoljno duga da se ne bi stalno izvlačila.
4. Postoji još jedan način uz koji vam se sigurno košulja neće izvlačiti iz hlača. To su tregeri, ali ne oni klasični. Vojnici i policajci ih često nose jer im košulje moraju izgledati besprijekorno. S dva nastavka drže košulju, a na drugom kraju čarape. Ne vide se ispod hlača, a ujedno vam pridržavaju i čarape od spuštanja.
5. Kada zakopčavate hlače vodite računa da su vam gumbi i zatvarač na hlačama u istoj ravnini.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar