VIS-a Otkrivenje objavio novi videospot

VIS-a Otkrivenje objavio novi videospot

Ured za pastoral mladih Splitsko-makarske nadbiskupije u suradnji s VIS-om Otkrivenje iz Mostara snimio je novi videospot za pjesmu Tvojom rukom vođeni, piše ika.hkm.hr. Ideja ovog novog spota je prenijeti ideju o Božjoj providnosti koja je ujedno i glavna tema pjesme. 

 

 

„Bog nam se najbolje pokazuje u onome dječjemu, tako ga i u ovom slučaju možemo pronaći u igri. S povezom na očima idemo u svijet ne videći, ali sigurno, osjećajući da nas vodi Bog, koji se očituje u našim najbližima. I kad mislimo da smo ostavljeni sami, On se skriva u njima na nečemu uzvišenome. Sve što trebamo napraviti je podignuti pogled“, rekao je idejni realizator za novi videospot Ivan Trpimir Lozić koji je ujedno i snimatelj, režiser i montažer.

„Gospodin je najveći umjetnik, a naša najveća inspiracija“, kratko su kazali članovi VIS-a.

 

Sudionici novog videospota

 

U spotu su sudjelovali Ana Mihalj, Marija Perić, Jelena Vidović, Josip Perić, Renato Perić i Darijan Glavina. Glavna uloga pripala je Tei Modrić, a sporedne Jakovu Toliću, Stjepanu Žeravici, Ivani Banović, Kristini Banović i Marini Banović, a cjelokupnu tehničku pomoć i podršku vrijednoj ekipi pružio je Branko Lozić.

 

Novi videospot snimao se u mjestu Goranci pokraj Mostara (Babaljci na svetištu sv. Ante i na Bilima kod kipića Sniježnoj Gospi) i na splitskom Zvončacu, a cijelu produkciju spota i pjesme „potpisuje“  predstojnik Ureda za pastoral mladih SMN-a i duhovnik studenata Sveučilišta u Splitu dr. don Mihael Mišo Prović.

 

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar