Više od 600 studenata iz BiH boravilo  u jednodnevnom posjetu Ramskom jezeru

Više od 600 studenata iz BiH boravilo u jednodnevnom posjetu Ramskom jezeru

U okviru projekta “Studentski pohodi” u nedjelju je više od 600 bosanskohercegovačkih studenata boravilo u jednodnevnom posjetu Ramskom jezeru, što će uvelike doprinijeti promociji turizma i privući izletnike da posjete ovaj kraj i uživaju u gotovo nestvarnim prizorima netaknute ljepote koja im se ovdje nudi.

Studenti su, unatoč lošem vremenu, mogli uživati u jedinstvenoj ljepoti prirode i prekrasnom krajoliku s rajskim prizorima, koji ovo jezero svrstavaju u jedno od najljepših u ovom dijelu Europe.

Posjet nikoga nije ostavio ravnodušnim i na odlasku su svi izrazili želju za ponovnim dolaskom na ovaj “Ramski biser”, uz nadu da će se ovaj ogromni turistički potencijal iskoristiti i znatno obogatiti turističkom ponudom, koja će uz kupanje nuditi i druge zanimljive i atraktivne sadržaje.

 

Projekt “Studentski pohodi” pokrenut je od strane mladih entuzijasta, planinara, ljubitelja prirode i putovanja, a podržan od službenih institucija Univerziteta u Sarajevu, s ciljem da se studentima i mladim ljudima omoguće obilasci prirodnih, kulturnih i drugih bogatstava Bosne i Hercegovine kao i mnoge atraktivne europske metropole.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing