U vrtu prije 13 godina izgubila prsten pa se šokirala kada je saznala gdje je pronađen

U vrtu prije 13 godina izgubila prsten pa se šokirala kada je saznala gdje je pronađen

Kada je prije 13 godina Mary Grams izgubila zaručnički prsten dok je radila u vrtu, mislila je da ga više nikada neće vidjeti.

Ova 84-godišnjakinja iz Alberte u Kanadi toliko se zabrinula što će joj suprug reći kada dozna da je izgubila prsten da je otišla i kupila drugi, potpuno jednak, a suprugu to nije rekla.

Svoju tajnu nije rekla nikome osim sinu. Prsten je od supruga dobila 1951. godine, godinu dana prije nego što su se vjenčali, pa joj je mnogo značio.  Zbog toga se Mary toliko i razveselila kada je ovaj tjedan ponovno ugledala prsten koji je izgubila još 2004. godine.

Nazvala ju je snaha i pitala je li ikada izgubila zaručnički prsten. Mary joj je iskreno priznala da jest, a snaha joj je onda otkrila nešto što nije očekivala.  Sinova supruga Colleen Daley radila je u istom vrtu gdje je njezina svekrva izgubila prsten kada je iščupala jednu mrkvu. Ono što je vidjela na mrkvi, šokiralo ju je.

Oko mrkve, doslovno urezan u nju, nalazio se prsten koji je Mary izgubila.

Kada sam pronašla prsten, znala sam da pripada ili baki ili mojoj svekrvi jer nijedna druga žena nije živjela na toj farmi. Pitala sam supruga prepoznaje li prsten i on je odmah rekao da je njegova majka izgubila prsten prije dosta godina dok je radila u vrtu. A ja sam ga sada pronašla oko mrkve. Nikad nisam vidjela nešto takvo“, ispričala je Colleen koja je odmah nazvala svekrvu i ugodno je iznenadila.

https://youtu.be/LmqoiSU3MeE

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar