Zagreb dobio Češkaonicu, pola sata češkanja plaća se 80 kuna

Zagreb dobio Češkaonicu, pola sata češkanja plaća se 80 kuna

Na zagrebačkom su Dubecu osvanuli oglasi za neobično mjesto – salon ‘Češkaonicu’ koji se kako samo ime kaže, bavi češkanjem. Ako nikad niste čuli za nešto slično niste jedini jer ovakav salon nije novost samo u Zagrebu i u Hrvatskoj već je, kako nam je potvrdila vlasnica Ana Paradi, prvi takav salon u Europi.

– Sigurno je prvi jer sam čak razmišljala o tome da patentiram ideju, ali me ‘preduhitrio’ jedan salon na Tajlandu – ispričala je Ana, koja se, kaže, toliko voli češkati da nije vjerovala da nema još njoj sličnih, od kojih bi salon mogao živjeti. A s obzirom na količinu upita koje je dobila i prije samog otvorenja salona, pokazalo se da je bila u pravu.

– Telefon mi stalno zvoni, iako još nisam napravila skoro ništa da reklamiram salon, a klijentela je najrazličitija. Ima nešto više žena, ali ima i muškaraca, i mlađih i starijih – priča vlasnica i dodaje kako je imala i jednu manju nedoumicu kad je išla registrirati novi salon, jer ne postoji djelatnost ‘češkanja’ pod kojom bi ga mogla točno upisati. Onda je na prijedlog referentice salon upisala kao ‘uslužnu djelatnost, salon za masažu’.

– Objasnili su mi da će tako biti sve po zakonu, jer je to čime se bavimo najsličnije masažama – smije se Ana, koja je na ideju došla razmišljajući kako na svijetu danas već postoje i roboti koji obavljaju neke kućanske poslove, a još ne postoji nitko za ovu jednostavnu uslugu.

– Svašta već postoji na svijetu, a nema svatko sreće da ima pokraj sebe nekog tko će ga izmasirati, pa tako ni nekog tko bi ga češkao – objasnila je, pa smatra da je njen novi salon idealan i za samce, ali i za one čiji partneri za to možda ‘nemaju živaca’

Salon se nalazi na okretištu u Dubravi, a cijena tretmana je 80 kuna za pola sata ili 100 kuna za sat vremena. S radom je počeo danas, a u iduća su dva dana svi termini popunjeni pa će zainteresirani na prvi slobodan termin pričekati do idućeg tjedna.
24 sata.hr

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar