Započela Ljetna škola za mlade "Nauči voljeti razlike"

Mirovni projekt  "Nauči voljeti razlike" (Davis Peace Project "Live to Learn – Learn to Love") održava se u Prozor-Rami od 09. – 31. srpnja 2014. godine u obliku ljetne škole.
 
Po riječima Ane Filipović , koordinatorice projekta, glavni cilj projekta je promoviranje suradnje i razumijevanja među mladim ljudima u višeetničkim skupinama. Kroz edukativno-zabavne radionice sudionici će steći nova znanja, iskustva i vještine za uspješnu gradnju nepodjeljenog društva Bosne i Hercegovine.  Mladi sudionici će po završetku ljetne škole kroz volonterske i kreativne susrete, izlete i inovativne metode obrazovanja, naučiti voljeti razlike.
 
Na projektu "Nauči voljeti razlike" sudjeluje 18 učenika s područja općine Prozor-Rama u dobi od 14 – 18 godina, pripadnici rimokatoličke i islamske vjeroispovijesti. Bitan dio projekta su i volonteri koji, kroz dobrovoljni rad, omogućuju uspješno odvijanje radionica i organiziranje izleta. Trenutno na projektu sudjeluje deset volontera koji dolaze iz Sarajeva, Tuzle i Mostara, te s područja općine Prozor-Rama, a uspješno su odradili volontersku obuku u trajanju od dva dana (07. – 08. srpnja).
 
Za sve dodatne informacije, obratite se koordinatorici projekta "Nauči voljeti razlike", Ani Filipović, emailom na [email protected] ili pozivom na broj 063 571 182. Posjetite službenu web-stranicu http://bhprozor-rama4l.weebly.com/ , te lajkajte Facebook stranicu "Live to Learn – Learn to Love / Nauči voljeti razlike" kako biste pratili rad učenika/ca ljetne škole "Nauči voljeti razlike".

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar