Započelo snimanje filma “Umri prije smrti” u Prozor-Rami, pod redateljskom palicom Ahmeda Imamovića

Započelo snimanje filma “Umri prije smrti” u Prozor-Rami, pod redateljskom palicom Ahmeda Imamovića

Započelo je snimanje igranog filma radnog naziva Il Ombre (Umri prije smrti) na više lokacija u općini Prozor-Rama. Snimanje će trajati od 28. lipnja do 3. srpnja pod redateljskom palicom Ahmeda Imamovića. Imamović je laureat Europske Filmske Akademije kao i dobitnik mnogobrojnih prestižnih nagrada za svoja ostvarenja Go West i Belvedere.

“Obzirom da nam je život i rad poremećen pandemijom, snimanjem filma želimo prkosti ovom izazovnom vremenu. Vratiti se u normalno stanje koliko god nam uslovi to dozvoljavaju. Film na kojem radimo je životna priča sa elementima magičnog realizma o čovjeku koji saznaje da boluje od neizlječive bolesti”, poručili su iz produkcijskog tima koji radi na filmu.

Prve scene filma već uvode gledatelja u priču čiji je glavni lik Zlatan (36). Ginekolog je i pored toga strastveni ribar. Stotinu dječjih cipelica povezanih pertlama koje se uhvate na njegov štap, pomutile su njegov ribarski san i priča se nastavlja.

Kako će Općina Prozor-Rama podržati snimanje filma, iz produkcije su iskazali volju finalnu verziju prikazati građanima općine, kao i predstaviti filmsku ekipu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing