MODRIĆ: Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom

MODRIĆ: Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom

”Bila je teška utakmica i fizički i psihički”, rekao je kapetan hrvatske reprezentacije Luka Modrić nakon poraza od Španjolske.
”Poveli smo iz sretnog gola 1:0. Poslije su oni bili bolji, bar prvih 60 minuta. Mi smo stajali preduboko u našoj polovici i pustili ih da igraju. Kad smo izašli igrali smo bolje i stvarali više šansi i otud je došlo i izjednačenje gdje smo pokazali kvalitetu i karakter. Na početku produžetaka imali smo ih na konopcima, nismo uspjeli zabiti iz te dvije mrtve šanse i onda se utakmica preokrenula i nismo imali snage za povratak”, istaknuo je.
Dodao je i da se nakon vodstva Španjolske 3:1 probudio inat u njima
”Znali smo da možemo igrati s njima, i trebao nam je taj jedan gol 3:2 koji nas je probudio. U tim trenutcima smo bili bolji i preuzeli inicijativu”, rekao je i dodao: ”Dali smo sve, istrošili smo se puno. Možemo biti ponosni s našim pristupom, karakterom, borbom, i inatom, ali nažalost Španjolska je za malo bila bolja i treba im čestitati”. Na pitanje hoće li Hrvatsku voditi do Katara, Modrić je rekao da se prvo treba dobro odmoriti i razmisliti o svemu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar