Započinju radovi uređenja tunela Crnaja na M 17, Jablanica-Konjic

Započinju radovi uređenja tunela Crnaja na M 17, Jablanica-Konjic

JP Ceste Federacije BiH d.o.o. Sarajevo obavijestilo je sve sudionike u prometu da u ponedjeljak, 8.veljače započinju radovi na rekonstrukciji tunela Crnaja. Stoga na ovom dijelu magistralne ceste Sarajevo-Mostar stupa na snagu naizmjenični režim prometa.

 

Kako je još ranije pojašnjeno, promet kroz tunel Crnaja odvijat će se naizmjenično, jednom trakom, uz upotrebu svjetlosne signalizacije. U Cestama Federacije BiH ističu da će prema simulacijama prometa koje su do sada urađene, maksimalno zadržavanje biti ograničeno na 15 minuta.

 

S ciljem ubrzanja izgradnje, radovi će se izvoditi kontinuirano 24 sata.  Potpune obustave prometa predviđene u intervalu od 23 sata navečer do 5 sati ujutro, uz izuzetak vozila hitne pomoći i policije kojima će prolaz biti omogućen i u ovom razdoblju, prenosi Fena.

U razdoblju 01.06. – 30.09. radovi biti obustavljeni, a promet će se odvijati u obje trake, bez ograničenja

Važno je naglasiti da su u radi što boljeg i pravovremenog informiranja vozača, s obje strane tunela Crnaja instalirane kamere BIHAMK-a, putem kojih se može u svakom trenutku provjeriti stanje odvijanja prometa na ovoj dionici magistralne ceste Sarajevo-Mostar.

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar