Zastupnica u Skupštini HNŽ-a Marija Bešker zagovara interese općine Prozor-Rama

Zastupnica u Skupštini HNŽ-a Marija Bešker zagovara interese općine Prozor-Rama

Za ovu izvanrednu sjednicu imamo raspravu o Proračunu Županije za 2019. godinu. Zanimljivo je da se sada ni u jednoj stavci prijedloga izuzev Škola ne prepoznaje Rama, iako je planirano potrošiti 222 milijuna KM. 
Županija Hercegovačko – neretvanska odlučila je   o prijedlogu Proračuna za 2019. godinu, raspravljati i odlučivati na nastavku izvanredne sjednice Skupštine, i to zadnjeg dana 2018. godine.
Riječ je o jednoj od prvih izvanrednih sjednica županijske Skupštine u novom sazivu. Iz općine Prozor – Rama u novom sazivu izabrani su Marija Bešker na listi HDZ 1990 – Hrvatsko zajedništvo, Slavko Bilić na listi HDZ BiH – HNS, te Elvedin Grcić na listi SDA.
Tri zastupnika su ozbiljna snaga koja može donijeti korist našoj općini.
Pitali smo Mariju Bešker očekuje li da će tako i biti.
„Vidjet ćemo hoćemo li zajednički zastupati interese naše općine. Tek smo na početku rada. Za ovu izvanrednu sjednicu imamo raspravu o Proračunu Županije za 2019. godinu. Zanimljivo je da se sada ni u jednoj stavci prijedloga izuzev Škola ne prepoznaje Rama, iako je planirano potrošiti 222 milijuna KM.  Pokušati  ću amandmanima popraviti Proračun. Najvažnije je da ću tražiti 300.000 KM na ime rekonstrukcije postojeće ili izgradnje nove zgrade Policijske stanice u našem gradu. Mnogi se trebaju zastidjeti što je naša policija toliko zanemarena  da nema osnovne ljudske uvjete za svoj rad. Nedavno je Načelnik Ivančević, zajedno sa zapovjednikom Policije Šarčevićem, bio u radnom posjetu Premijeru Hercegu i dogovorio zajedničku potporu rješavanju zgrade Policijske stanice u Prozoru. Zato je usvajanje amandmana u korist policije onaj minimum uz koji bih i ja podržala Proračun. Ali, ima i drugih amandmana pa ćemo vidjeti kako glasati, jer ćemo imati i stav naše stranačke Središnjice“, pojasnila nam je zastupnica Marija Bešker.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar