Završna smotra Sveučilišta u Mostaru 14. travnja

Završna smotra Sveučilišta u Mostaru 14. travnja

MOSTAR, 12. travnja 2016– Sveučilište u Mostaru, u suradnji s nadležnim županijskim ministarstvom, organizira završnu smotru za buduće studente koja će biti održana u Mostaru u četvrtak,  14. travnja, na Građevinskom fakultetu u 11 sati.  

Na smotri će se učenicima završnih razreda srednjih škola i svim zainteresiranim predstaviti Sveučilište: Agronomski i prehrambeno-tehnološki fakultet, Ekonomski fakultet, Filozofski fakultet, Fakultet prirodoslovno-matematičkih i odgojnih znanosti, Fakultet strojarstva i računarstva, Medicinski fakultet, Pravni fakultet, Fakultet zdravstvenih studija, Građevinski fakultet, Farmaceutski fakultet, Akademija likovnih umjetnosti, Studentski centar i Studentski zbor.

Budući studenti moći će se upoznati sa sveučilišnim programima, kao i uvjetima upisa. Smotre su do sada održane u Livnu, Kiseljaku, Orašju i Posušju.

Sveučilište u Mostaru od ove godine je budućim studentima olakšalo odluku o izboru studija i putem online smotre koja posjetiteljima omogućuje virtualnu šetnju po svim sastavnicama Sveučilišta: učionicama, amfiteatrima, laboratorijima, sportskim dvoranama…. Online smotra se može posjetiti putem poveznice:www.sveuciliste.com.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar