Zbog ubojstva Slaviše Krunića dvojica uhićena, traga se za trećom osobom

Zbog ubojstva Slaviše Krunića dvojica uhićena, traga se za trećom osobom

Policijski službenici Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske (MUPRS) danas su lišili slobode E.B. i M.G. koja se sumnjiče da su izvršila krivično djelo teško ubojstvo Slaviše Krunića i Žarka Pavlovića i krivično djelo ubistvo u pokušaju Gorana Ilića.

Krunić, banjalučki biznismen, i njegov pratilac Žarko Pavlović, ubijeni su sinoć u Glamočanima, kod Laktaša, kao i napadač Željko Kovačević, dok je Goran Ilić, drugi Krunićev pratilac ranjen.

Fena saznaje da su uhapšeni Goran Milanović i Emilio Baldo.

-Ove osobe se sumnjiče da su sa Željkom Kovačevićem, koji je sinoć smrtno stradao u oružanom napadu na Krunića, Pavlovića i Ilića, direktni izvršioci ovih krivičnih djela – potvrđeno je iz entitetske policije uz navođenje inicijala napadača.

Za ova krivična djela sumnjiči se i osoba B.Đ. iz Banjaluke, koja se trenutno nalazi u bjekstvu i za kojom policija aktivno traga. Za ovom osobom raspisana je potjernica.

Fena saznaje da je u pitanju Benedi Đukanović.

Istragu u vezi s krivičnim djelom teško ubistvo vodi Uprava za organizovani i teški kriminalitet Ministarstva unutrašnjih poslova Republike Srpske, pod nadzorom Republičkog tužilaštva – Posebno odjeljenje za suzbijanje korupcije i organizovanog i najtežih oblika privrednog kriminala.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar