Zoran Topić Predsjednik “Zaboravljenih branitelja” u HNŽ-u

Zoran Topić Predsjednik “Zaboravljenih branitelja” u HNŽ-u

MOSTAR – Udruga "Zaboravljeni branitelji" održala je Osnivačku skupštinu za Hercegovačko-neretvansku Županiju, a za Predsjednika županijske podružnice izabran je Zoran Topić iz Prozora/Rame.

Dopredsjednik Udruge na razini HNŽ-a je Husein Pajević iz Mostara, tajnik Miro Sivrić iz Čapljine, a Predsjednik Upravnog odbora Nikola Raić iz Stoca.

Na ovaj način “Zaboravljeni branitelji” i u HNŽ-u dobijaju jednu dimenziju više u svom djelovanju, a kao sljedeći korak u radu Udruge najavili su i nedjeljni (19. travnja) sastanak u Vitezu gdje će se razgovarati o mogućem formiranju Saveza “Zaboravljenih branitelja” na razini cijele Bosne i Hercegovine.

S obzirom da su članovi ove Udruge ljudi, odnosno branitelji/borci iz reda svih konstitutivnih naroda, kao i oni iz reda ostalih, svojim dosadašnjim djelovanjem mogu poslužiti za primjer i bh političarima, jer vrlo brzo postignu dogovore i formiraju podružnice s višenacionalnom zastupljenošću, pa bi i političarima možda bilo dobro da im se obrate za pomoć prilikom formiranja vlasti na različitim razinama.
dnevno.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar