ZRĆE: Novi detalji o ubijenom Vlaoviću, živio je kao superzvijezda, vozio Ferrari i bio mozak klana

ZRĆE: Novi detalji o ubijenom Vlaoviću, živio je kao superzvijezda, vozio Ferrari i bio mozak klana

Srpski mediji objavili su nove detalje o 38-godišnjem Goranu Vlaoviću koji je ovoga tjedna bio ubijen ispred kluba na Zrću u ranim jutarnjim satima.  

Podsjećamo, ubojstvo Crnogorca dogodilo se u četvrtak oko 6 sati ujutro kada je zajedno sa svojom djevojkom izlazio iz kluba. Srbin za kojeg se sumnja da je izvršio ubojstvo je uhićen.  Anonimni izvor Kurira navodi kako je inače Vlaović bio ”mozak” škaljarskog klana, a njegova uloga u klanu bila je organizirati poslove oko nabave i transporta droge, kao i ulaganje prljavog novca.

“Ime Gorana Vlaovića gotovo da se nigdje spominjalo sve do četvrtka, kada je izašla vijest da je likvidiran. Neki su se pitali zašto je ubijen, jer se nije smatrao visokorangiranim članom klana. No, upućeni tvrde da je istina drugačija. Bio je izuzetno jak igrač škaljarskog klana”, navodi izvor te dodaje kako je za svoj posao bio izuzetno dobro plaćen.

Izvor također navodi kako je Vlaović, inače iz Herceg Novog u Crnoj Gori, živio živitom ”superzvijezde iz Hollywooda”.

“Vozio je Ferrari, trošio ogromne svote novca u najprestižnijim klubovima, uvijek je bio u društvu najskupljih i najelitnijih starleta. Priča se da je uložio basnoslovne sume novca u ogromne hektare plodne zemlje u Vojvodini”, govori izvor.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar