Advent u Mostaru: U subotu počinje zimska čarolija u gradu na Neretvi

Advent u Mostaru: U subotu počinje zimska čarolija u gradu na Neretvi

Udruženje građana ‘Advent’ u suradnji s tvrtkom ‘Mostarski sajam’ organizira Advent u Mostaru koji će se održati od 26. studenog 2016. do 8. siječnja 2017. godine na prostoru Kampusa Sveučilišta u Mostaru.

Na konferenciji za medije Anamarija Jelonjić, ispred Udruge Advent, kazala je kako je glavni cilj bio ove godine ponovno vratiti blagdanski ugođaj u grad na Neretvi koji je Mostaru toliko nedostajao posljednjih godina.

Zimski grad, koji će biti otvoren svaki dan od 9 sati ujutro pa sve do ponoći, prostire se na preko 4500m2, u 42 dana će predstaviti preko 60 izlagača, a na dvije bine organizirat će i bogat kulturno-zabavni program za sve uzraste.

Službeno otvorenje Adventa u Mostaru najavljeno je za subotu u 19 sati.

Predstavnik Coca-Cole Moamer Hebibović naglasio je da vjeruje da će u 42 dana Advent u Mostaru doprinijeti lokalnoj zajednici i poboljšanju života te ujedno i privući još više turista u grad.

Bogat program za sve

Predstavnik udruge Advent Đenad Ovčina istaknuo je da će posjetitelji svakodnevno imati priliku vidjeti žive jaslice, školske predstave, predstave s djecom iz vrtića, nastupe dječjih bendova, plesnih skupina, mađioničarske trikove, radionice i brojne druge zanimljivosti za najmlađe.

Ovčina je kazao da je pored bine za najmlađe, planirana i pozornica za one nešto starije gdje će svaki dan biti zastupljen DJ program, mladi talenti, kao i svirka svaku večer od 21 sat.

“U prvom tjednu nas očekuje grupa Posebna vožnja, grupa Neretva, grupa Brotnjo, grupa Enigma, Mostar Rock School Blues Band te još brojna iznenađenja”, poručio je Ovčina.

Organizatori su najavili kako će na sajamskom prostoru biti organiziran i doček Nove godine, a u Mostar i Hercegovinu prvi put stiže i pravo klizalište koje bi trebalo dočarati ovu zimsku bajku.

Najavljeni su i besplatni obroci za one socijalno najugroženije, Djed Božićnjak na saonicama koji će darivati mališane te brojna druga iznenađenja.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing