• Autobus u kafiću
  • Autobus u kafiću

Autobus u kafiću

Mostar – Vrlo neobična prometna nezgoda dogodila se u utorak jutro kada se autobus mostarskog javnog poduzeća „MO BUS“ svojim prednjim dijelom doslovno zabio u kafić „Avenue – Mliječni“ smješten u središtu grada pored prometnice, dok je u njemu više gostiju ispijalo prvu jutarnju kavu.

Autobus je krećući se ulicom Kralja Tomislava prešlo u suprotni kolnički trak preko ivičnjaka, udario u semafor kojega je u potpunost oborio i zaustavio se u kafiću na suprotnoj strani raskrsnice.

Nesreća se dogodila tako što je vozač autobusa izgubio nadzor nad vozilom, iz sada još nepoznatih razloga, a prema kazivanju putnika vozaču je tijekom vožnje pozlilo.

Glasnogovornik MUP-a HNŽ-a Ljudevit Marić potvrdio je kako je u ovoj nesreći lakše ozlijeđena samo jedna osoba, a radi se o vozaču autobusa V.L. (!953).

Prema kazivanju nekih očevidaca tri osobe koje su se nalazile u autobusu ipak zadobile lakše ozlijede, a na svu sreću od gostiju koji su se nalazili u kafiću nitko nije ozlijeđen.

-Bio sam okrenut leđima i samo čuo kako je puklo. Kad sam se okrenuo vidim samo autobus i to je to. Kad sam pitao vozača je li dobro on je gledao u mene i klimao glavom -ispričao je novinarima konobar koji je tijekom nesreće radio u kafiću.

Na mjesto događaja žurno su izišli pripadnici MUP-a HNŽ-e  kako bi obavili očevid, kojim je utvrđena velika materijalna šteta na autobusu te kafiću u koji je udario, kao i na susjednom kafiću na kojem su popucala stakla od semafora koji je srušen u udaru autobusa.

M.L.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing