Café bar “Miami” pobjednik Noćnog malonogometnog turnira u Prozoru

Café bar “Miami” pobjednik Noćnog malonogometnog turnira u Prozoru

Ekipa Café bar “Miami” je pobjednik Noćnog malonogometnog turnira u Prozoru, a u uzbudljivom finalu je igrala protiv mostarske HVIDRE. Utakmica je nakon penala (3:3) završila rezultatom 5:4, a pobjednicima je pripala vrijedna nagrada od 5000 KM i pehar. Drugoplasirana HVIDRA je osvojila nagradu od 2.500 KM i pehar, a trećeplasirana ekipa Autoservis Basara 1.000 KM i pehar.

Osigurana je i nagrada od 500 KM i pehar za četvrto mjesto koje je pripalo ekipi Livnoputovi. Nagrađeni su i najbolji igrač, strijelac i vratar. Za najboljeg je igrača proglašen Irhan Smajić iz ekipe “Miami”, najbolji strijelac je Adnan Kalajdžić z ekipe HVIDRA, dok je nagradu za najboljeg vratara odnio Ante Tadić iz ekipe “Miami”.

Finalnu večer su otvorile ekipe Autoservis Basara i Livnoputovi utakmicom za treće mjesto. Bolja je bila ekipa Autoservis Basara, a rezultat je bio 8:2.

Pretpioniri HNK “Rama” su odigrali revijalnu utakmicu, a rezultat između dvije ekipe pretpionira koji su se podijelili u Crveni i Plavi tim je završila rezultatom 6:0 za Crvene.

Početak finalne utakmice između ekipa Café bar “Miami” i HVIDRA Mostar su nastupom uljepšale ramske mažoretkinje, koje su za publiku još jednom izašle na poluvremenu finalne utakmice na igralištu ispred OŠ Marka Marulića.

Generalni sponzor turnira je Općina Prozor-Rama, s svečanom proslavom blagdana Male Gospe te finalnom utakmicom malonogometnog turnira u Prozoru službeno će biti završen Program povodom Dana općine Prozor-Rama za 2021. godinu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar