City nudi 35 milijuna eura za Vardyja

City nudi 35 milijuna eura za Vardyja

Engleski nogometni premierligaš Manchester City uključio se u ‘lov’ na vodećeg strijelca lige Jamiea Vardyja i spreman je ponuditi Leicester Cityju 35 milijuna eura odštete.

City želi 28-godišnjeg napadača angažirati već ovoga siječnja kako bi osnažio svoje redove u borbi za naslov prvaka, ali i oslabio redove Leicestera koji se trenutačno nalazi na vrhu ljestvice.

Napad ‘Građana’ ove sezone predvode Sergio Aguero, te Wilfried Bony, a Manuel Pellegrini na raspolaganju ima i 19-godišnjeg Nigerijca Kelechija Iheanacha.

Vardy je vodeći strijelac Premiershipa sa 15 golova, a premda su u taboru ‘lisica’ više puta ponovili kako će ga pokušati zadržati do konca sezone, Claudio Ranieri je već pronašao zamjenu. Pred vratima King Power stadiona je 19-godišnji napadač Birminghama Demaraija Grayja.

Vardy je stigao u Leicester 2012. iz trećeligaša Fleetwood Towna za 1,5 milijuna eura.

Leicester City vodi na ljestvici sa 38 bodova, Arsenal je drugi s dva boda manje, a na trećoj poziciji je Manchester City sa 35 bodova. Upravo će Leicester i City u utorak odmjeriti snage u susretu 19. kola.

vecernji.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar