Cro Cop objavio dokaz: ‘U ovakvom stanju drugi se ne bi borili ni na PlayStationu!’

Cro Cop objavio dokaz: ‘U ovakvom stanju drugi se ne bi borili ni na PlayStationu!’

Oproštajni meč želim u Japanu, pred svojom publikom u svojoj drugoj domovini, ali samo ako uspijem sanirati koljeno, prenosi Večernji list
Mirko Filipović na samom je kraju 2016. godine osvojio Rizinov Grand Prix, a nakon toga objavio kraj svoje dugogodišnje i iznimno uspješne karijere. Kao razlog odlaska u mirovinu naveo je ozljedu, kazao je da njegovo koljeno više ne može izdržati takve napore.
Već tada je tvrdio da se s takvom ozljedom nitko ne bi natjecao, a potvrdili su to i nalazi koje je objavio na Facebooku. Iz njih se može vidjeti da Cro Cop ima ozbiljno oštećenje hrskavice.

Evo nalaza magneta. S koljenom u ovakvom stanju velika većina se ne bi ni na PlayStationu borila, a kamoli odradila krvave završne pripreme od osam tjedana i otišla u Japan na Rizin GP. Ali da je lako, ne bi mene zapalo. Sad pod nož kod doktora Hudeca, napisao je Mirko i tako potvrdio da je došlo vrijeme i za devetu operaciju.

Podsjetimo, Mirko je u razgovoru za Novu TV rekao da razmišlja i o oproštajnoj borbi, ali za to se mora puno toga poklopiti.

– Oproštajni meč želim u Japanu, pred svojom publikom u svojoj drugoj domovini, ali samo ako uspijem sanirati koljeno. Išao sam preko granica boli, bile su to najnapornije pripreme za mene u trenažnom smislu, rekao je Cro Cop.

evo nalaza magneta..sa koljenom u ovom stanju velika vecina se nebi ni na playstationu borila a kamoli odradila krvave zavrsne pripreme od 8 tjedana i otisla u Japan na RIZIN GP.al da je lako- nebi mene zapalo?.sad pod nož kod doktora Hudeca!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar