Deset zapovijedi Hercegovke

Deset zapovijedi Hercegovke

Popularna stranica Mostarac bez dlake na jeziku objavila 10 zapovjedi Hercegovke, humorističan opis hercegovačkih djevojki prenosimo u cijelosti.

Čekaj bolan’ majke’ ti! Hodamo dvi’ godine i ti bi se ženio ! Nema šanse! Nisam mahnita! Polako! Đe ti se žuri? A i kada dođe vrijeme za to moraš znati neke moje uvjete! Da si s Bogom vezan!!

1. Ja dok ne završim fakultet ,ne zaposlim se i ne spiskam svoje prve (bar) tri plaće nemamo o čemu bolan pričat!

2.Sa majkom ti neću živit! Svaka njima čast al svoja vrata su svoja vrata! Bujrum podstanari!

3. Nađi brate poso’!Muškarac mora imat’ sigura poso! Od čega ćemo živit? Od have? Poso! Ok?

4. Zaboravi izlaske i lokanje s Markom,Ivom,Dariom,Senadom…. ako ćeš već izlaziti onda ćemo zajedno ili svak svojim putem!

5. Ja ti neću na selo! Nit’ me zanima periferija niti par kilometara! Ja sam odrasla u gradu i sve mi je tu! Navikla sam!

6. Te tvoje ženske prijateljice “ZABORAVI” Ja ne vjerujem u muško ženska prijateljstva! Kad tad se tu nešto rodi! Nisi ni svjestan na šta su žene sve sposobne !

7.Noge odmah s vana peri,čarape u korpu! Tene na balkon! Ono je strašno! Vidi brate neku kremu u DM-u! Kolje za oči! PI!

8. Što se tiče svadbe! Eh sad.. pola mojih pola tvojih gostiju! Bend ja biram! Za prvi ples Oliver Dragojević i nemoj mi seljačka odjela ona sjajna birat’ uzmi neko fino moderno jer će i moja vjenčanica biti iz LA Perle eventualno!

9. U mojih ćemo nedjeljom na ručak! Da ne bude zabune! Nedjelja kod mojih!

10.I da ti odmah kažem! Što se tiče prevara! Prije bi umrla nego ti oprostila! Jedan X i ja odo’ kod svojih! Znaci nemoj se igrat’ sa životom! Ja ti nisam ni mama ni sestra ni ona bivša! Meni je nenormalno leći s nekim a da znam unaprijed da me je prevario! Sikter! Ok? Postovanje!

Ne znam! Strah je mene svega toga! A i mlada sam! Imam 30 godina i nekako mi se ne žuri!
Nemoj mislit da ću ja svaki dan kuhat i prat’! Volim i ja izać,sredit se i posvetiti se sebi!
Haj neka bolan! O tom’ po tom! Dogovoriti ćemo se! Ta nećemo se sutra vjenčavat’! Đe gori! Ima vremena! Šta si navalio!? Nije ti 40!
Polako!

Odo’ sad s Ivanom na kafezu! Vidimo se sutra!

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar