Donesene odluke o odobravanju isplate županijskih novčanih potpora klijentima koji su ispunili uvjete za dodjelu novčane potpore – Kapitalna/investicijska ulaganja u 2020.

Donesene odluke o odobravanju isplate županijskih novčanih potpora klijentima koji su ispunili uvjete za dodjelu novčane potpore – Kapitalna/investicijska ulaganja u 2020.

Ministar poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede HNŽ-K, Donko Jović donio je Odluke o odobravanju isplate novčanih potpora klijentima koji su ispunili uvjete za dodjelu novčane potpore – Kapitalna/Investicijska ulaganja u 2020. godini. Sukladno Programu i Naputku za 2020. godinu odobrena je potpora za Kapitalna/investicijska ulaganja:  Subvencija nabave traktora i priključaka za traktore, Subvencija nabave novih motokultivatora i priključaka za motokultivator, Subvencija nabave nove opreme za natapanje.

Odluke su dostupne na web stranici Vlade HNŽ-K i web stranici Ministarstva, upućene   općinama/gradovima HNŽ-K na javnu objavu, što je istovremeno i obavijest svim podnositeljima zahtjeva za novčanu potporu.

Odluka O Odobravanju Isplate županijskih Novčanih Potpora 2020. Subvencija Nabave Traktora I Priključaka Za Traktor (hrv. Jezik)

Odluka O Odobravanju Isplate županijskih Novčanih Potpora 2020. Subvencija Nabave Traktora I Priključaka Za Traktor (bos. Jezik)

Odluka O Odobravanju Isplate županijskih Novčanih Potpora 2020. Subvencija Nabave Novih Motokultivatora I Priključaka Za Motokultivator(hrv. Jezik)

Odluka O Odobravanju Isplate županijskih Novčanih Potpora 2020. Subvencija Nabave Novih Motokultivatora I Priključaka Za Motokultivator (bos. Jezik)

Odluka O Odobravanju Isplate županijskih Novčanih Potpora 2020. Subvencija Nabave Nove Opreme Za Natapanje (hrv. Jezik)

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar