• FIAT ima novi SUV, od publike traži pomoć za naziv
  • FIAT ima novi SUV, od publike traži pomoć za naziv
  • FIAT ima novi SUV, od publike traži pomoć za naziv
  • FIAT ima novi SUV, od publike traži pomoć za naziv

FIAT ima novi SUV, od publike traži pomoć za naziv

FIAT je na svojim web stranicama prikazao nekoliko fotografija svojeg novog automobila koji će se smjestiti u B-SUV segment. Riječ je dakle o malenom gradskom crossoveru modernih, iako ni po čemu posebnih linija, zasnovanog na njihovoj platformi MLA koja ima cilj istaknuti glavne karakteristike – performanse, robusnost i udobnost, zadržavajući i visoku razinu sigurnosti.
Osim što o ovom modelu, povrh šturih informacija i nekoliko fotografija, ne znamo mnogo, ne znamo niti kako će on zvati. Fiat je na svojem webu pokrenuo i anketu u kojoj traži od zainteresirane javnosti da im pomogne u odabiru imena za novi model. Predložena su tri naziva: Pulse, Domo i Tuo.
Glasovanje se obavlja jednim klikom na anketu na ovom LINKU, pa se i sami možete uključiti u “krštenje” malenog Fiatovog SUV-a
Prvo tržište na kojem će Fiatov novi SUV biti u prodaji je Brazil, gdje bi se na tržištu ovaj model trebao naći u rujnu ove godine. Navodno će ga pogoniti samo benzinski 1,0-litreni turbomotor s tri cilindra i izravnim ubrizgavanjem, snage 128 KS. U ponudi bi trebala biti i dva 1,3-litrena benzinca, jedan atmosferski, a drugi s turbopunjačem i u kombinaciji s blagim hibridnim sustavom, javlja AutoNet. Osim što o ovom modelu, povrh šturih informacija i nekoliko fotografija, ne znamo mnogo, ne znamo niti kako će on zvati. FIAT je na svojem webu pokrenuo i anketu u kojoj traži od zainteresirane javnosti da im pomogne u odabiru imena za novi model. Predložena su tri naziva: Pulse, Domo i Tuo.
Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar