HKK “RAMA”: Pripreme za “Streetball Rama 2022”

HKK “RAMA”: Pripreme za “Streetball Rama 2022”

Košarkaši HKK “Rama” i ove godine organiziraju tradicionalni turnir “Streetball Rama 2022”. Ove godine turnir će nositi naziv po Davoru Ivančiću Dači koji je bio dugogodišnji član HKK Rama i strastveni ljubitelj košarke. Ivančić je iznenada preminuo nakon kratke bolesti početkom ove godine.

Omiljeni sportski događaj u općini Prozor-Rama, ove će godine doživjeti svoje jubilarno 20. izdanje. Turnir će se održati 29. do 1. kolovoza 2022. godine nosit će naziv “3×3 Rama 2022 – Davor Ivančić Dačo”. Košarkaška poslastica publiku očekuje na igralištu ispred OŠ “Marko Marulić” u Prozoru.

Tri dana turnira je natjecanje seniorskih sastava, dok je posljednji dan, ništa manje atraktivan, predviđen za natjecanje juniora i mlađih timova

Pripreme za ovaj događaj su u punom jeku, doznajemo u Organizacijskom odboru od trenera Mije Knježevića. Ekipe se već prijavljuju kao i sponzori u brojni prijatelji kluba koji žele pomoći ovaj veliki događaja na kojemu već godinama sudjeluju najkvalitetnije ekipe iz BiH ,Hrvatske, Crne Gore, Srbije i nekih europskih zemalja.

Kontakt osobe su : Mijo Knježević ( 063 828 607) i Ivica Vukoja (063 361 565)

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar