• Ivan Sičaja debitira u profesionalnim MMA borbama u Karlovcu
  • Ivan Sičaja debitira u profesionalnim MMA borbama u Karlovcu

Ivan Sičaja debitira u profesionalnim MMA borbama u Karlovcu

Ivan Sičaja se 17. lipnja 2022. godine bori protiv Matea Bolfana u svojoj debitantskoj MMA borbi  u Karlovcu.  

Ivan Sičaja dosad se publici predstavio na amaterskim MMA turnirima gdje je pokazao odlično znanje u svim segmentima ovog sporta te zapeo za oko brojnim gledateljima i trenerima. Ono što je specifično za Ivana je to što je prva amaterska MMA natjecanja odradio kao samouki borac koji je pripreme odrađivao sa svojim bratom u podrumu obiteljske kuće. Kako bi se maksimalno posvetio svojoj MMA karijeri, prije dvije godine, Ivan se odlučio preseliti u Zagreb i postati dio zagrebačkog American Top Team-a.

Sičajin protivnik će biti prošlogodišnji finalist Armagedon Jamnica Pro Sport MMA lige i borac koji je do sada skupio najviše nastupa u FNC organizaciji, Mateo Bolfan (2-1) koji ponovo ulazi u FNC oktogon. Iako je ovo Sičajin debitantski nastup u profesionalnim MMA susretima, svakako ga se ne smije podcijenjivati.

Oba borca su dosadašnjim nastupima pokazala veliko srce i želju za pobjedom, a ne sumnjamo da će isto to demonstrirati i 17. lipnja u Karlovcu.

Nakon poraza u četvrtfinalu i doslovno filmskog povratka u turnir samo tjedan dana kasnije (pobjedom protiv Nejca Preložnika), Mateo je zaslužio titulu pravog ratnika te zadobio poštovanje od svih boraca u njegovoj kategoriji.

Priču o braći koja su do prvih medalja stigli iz podruma obiteljske kuće pročitajte u nastavku:

TOMISLAV I IVAN SIČAJA: Od podruma obiteljske kuće, do prvih MMA medalja

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar