JEDAN STUDENT HOSPITALIZIRAN, OZLIJEĐENOJ PROLAZNICI PRIJETI AMPUTACIJA NOGE: U požaru studentskog doma izgorjelo 12 soba

JEDAN STUDENT HOSPITALIZIRAN, OZLIJEĐENOJ PROLAZNICI PRIJETI AMPUTACIJA NOGE: U požaru studentskog doma izgorjelo 12 soba

Ravnatelj studentskog doma “Cvjetno naselje”, u kojem je danas izbio požar, poručuje kako roditelji ne moraju brinuti jer će svi studenti biti smješteni. Jedan student je, kaže, hospitaliziran zbog lakše ozlijede, dok je žena koju je udario vatrogasni kamion teško ozlijeđena.

U požaru koji je danas izbio u Studentskom domu “Cvjetno naselje” u Zagrebu ozlijeđene su tri osobe, a opožareno je 12 soba. Ravnatelj doma Mirko Bošnjak potvrdio je kako je požar izbio u čajnoj kuhinji, a potom se proširio na sobe. Naveo je kako su dva studenta od njih 259, koliko ih u domu živi, lakše ozlijeđena. Jedan se porezao na podlaktici dok je pokušavao gasiti požar i on je hospitaliziran, dok se drugi nagutao dima.

“Trenutno procjenjujemo funkcionalnost cijelog objekta. Ako se procijeni kako nije sigurno da studenti spavaju u njemu večeras, tada ćemo pronaći alternativno rješenje. No, sigurno je kako ćemo svima pronaći smještaj, dakle, roditelji se ne trebaju brinuti”, izjavio je Bošnjak dodajući kako će dio studenata smjestiti unutar sustava, odnosno u sobe namjenjene za studenete u razmjeni.

Pomoć očekuju i od Grada, kako u smještaju tako i prijevozu na potrebne lokacije

Gospođa koja je ozlijeđena kada su joj vatrogasna kola prešla preko noge, tijekom intervencije, prebačena je u KB Sestre Milosrdnice. Jutarnji list piše da ima otvoreni prijelom te da bi joj noga mogla biti amputirana.

Nesretna žena ozlijeđena je dok se vatrogasni kamion kretao unatrag, a zasutavio se tek nakon intervencije vatrogasaca koji su vidjeli kako je udario u gospođu te su o tome glasno upozorili kolegu.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar