Majka nastavlja borbu za svoju djecu

Majka nastavlja borbu za svoju djecu

Na obustavu istrage Tužiteljstva HNŽ-a a po prijavi za zlostavljanje od strane oca,  oglasila se i bivša supruga osumnjičenog i majka dvije djevojčice na svom facebook profilu ‘Molitva majke’ pri tom prenoseći i dio svjedočenja svoje 5-godišnje djevojčice. Također ona iznosi da će istrajati u svojoj borbi navodeći i ime odvjetnice koja će ju ubuduće zastupati, a to je poznata mostarska odvjetnica Nada Dalipagić.

“Majke, teško, preteško, ali nema odustajanja. Dok živim borit ću se za istinu mojih djevojčica. Za njihov mir, nevinost i bezbrižnost.
Rješenje Kantonalnog tužilaštva o obustavljanju istrage dobila sam danas, poštom, poslije novinara.

Zahvaljujem im se na tom i na tom što su i oni pokleknuli pred mašinerijom. Rekli ste da negdje u BiH morate naći nepristrane vještake. Vidim uspjeli ste. On je jadan, emotivan i pati. Ja se želim osvetiti. Gdje su djeca???

Totalno zanemareno zlostavljanje djevojčica i potpuno usmjeravanje slučaja na mene i njega.

Obavještavam vas da je gospođa koja je cijelo vrijeme pratila što nam radite, uzela ovo u svoje ruke.
Odvjetnica NADA DALIPAGIĆ je bez straha stala na stranu mojih anđela i rekla da će ih štititi dok je živa. Mjesecima joj nije jasno što sve rade u pozadini. Idemo dalje! Tek počinje.

Trojki odvjetnika (R&M&ŠP) poručujem da nisam znala kolika je cijena djeteta. Je li ukupna 50.000EUR ili ide po glavi toliko?
Skupila bih 10 više, samo da ste mi rekli. Ima prijatelja, rodbine, evo i nepoznatih. Skupila bi.
Koliko koštaju vaše unučice i kćerke???

Boli, kida, ali evo, moram. Svjedočenje pileta od 5 god. Dio koji sam i ja pročitala kasnije i znate kako mi je bilo. A nije ni ovo najgore.
Psiholog tužiteljstva je plakala, tužitelj brisao suze. Hvalili je poslije kako je hrabra.
Gdje je nestao čovjek????”, stoji u njenoj objavi.

 

(Republikainfo.com/V.S.)

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar