Malonogometna momčad “Rama” u Sesvetama ruši sve pred sobom

Malonogometna momčad “Rama” u Sesvetama ruši sve pred sobom

Mediji u okruženju su prepuni informacija i priča o nužnim, ali bolnim odlascima. Koliko god život tjerao svoj inat, toliko i Ramljaci tjeraju svoj. Gdje god pošli i koliko god im bilo godina ne zaboravljaju svoju Ramu. Jedan od tih primjera kada mladi svaku prigodu koriste da bi se ime Rama spominjalo, jesu igrači malonogometne momčadi “Rama” iz Sesveta.

Skupinu  mladića  koji žive u Sesvetama i Zagrebu, a rodom ili svoje porijeklo vezuju od Uzdola do Rumboka i drugih ramskih mjesta,  spojila je ljubav prema nogometu i ljubav prema Rami. Onako, kroz povremene susrete, rodila se ideja da se organiziraju kao skupina i pojave u Malonogometnoj ligi u Sesvetama.  Već su igrali i  izrazito jakoj konkurenciji i osvajali su  brončane medalje što im je bio poticaj za daljnja natjecanja.

„Sami smo se organizirali i još  nismo klub, ali ćemo to sigurno postati. Želja nam je napraviti jednu nogometnu priču kroz koju želimo promovirati Ramu. Sami se financiramo i sami smo sebi treneri. Članovi naše ekipe su studenti, dok nas samo dvojica radimo. Dobili smo dresove od Rukometnog kluba „Karlovac“ te im se zahvaljujemo.  Ali jedva čekamo dresove na kojima ce pisati  RAMA!“ Rekao nam je Davor Franjić, jedan od inicijatora za organiziranje momčadi.

Ovi momci sigurno zavrjeđuju pozornost i potporu kako bi uz sport koji vole promovirali i svoj zavičaj, svoju Ramu.

U petak, kada su Vatreni igrali na Maksimiru, ramski Vatreni su igrali utakmicu protiv  CB Wembley       i savladali protivnika sa 7:2.

Ekipu „Rama“ čine:  Davor Franjić, Matej Čičak, Antonio Nikolić, Tomislav Nikolić, Almir Šafro, Kristijan Habuš, Antonio Stojanović, Ivan Vidović i Ivan Lovrić.

Ovim putom pozivamo sve one koji mogu da prate ove mladiće u njihovim daljnjim natjecanjima, bilo svojom sponzorskom potporom bilo svojim navijanjem.

Nova utakmica je večeras, 25.03.2017. u Sava centru u Sesvetama s početkom u 20 i 30.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar