• MNK  Rama osvaja  MC Šalatu
  • MNK  Rama osvaja  MC Šalatu
  • MNK  Rama osvaja  MC Šalatu
  • MNK  Rama osvaja  MC Šalatu
  • MNK  Rama osvaja  MC Šalatu

MNK Rama osvaja MC Šalatu

MNK „Rama“ Zagreb, o kojem smo već ranije pisali nastavlja sa uspješnim nogometnim nastupima. U ovoj j malonogometnoj sezoni MNK „Rama“ je prešao na veću razinu i igra u najjačoj ligi u Zagrebu. Već su odigrali odlične utakmice NC Šalata u kojoj igraju vrsni igrači kao što su braća Morina, Tin Lulić, Ilija Antolović i višestruki prvaci poznate Kutije šibica. To samo govori o kvalitetnom nogometu koji igraju ovi momci i koji s ponosom nose ime Rama. Naravno i svi mi koji na bilo koji način pdržavamo i pratimo ove momke smo ponosni kao i na svaki spomen imena Rama u ovako dobrim i lijepim okolnostima.
U prilogu donosimo par tekstova u kojima NC Šalata opisuje nastup ovih nogometaša. Podrživo ove momke svatko na svoj način za koji smatramo da je najbolji.

DAVOR FRANJIĆ U STILU NEYMARA !!!

RAMA 6:0 DTB
Furiozni ulazak u utakmicu igrača Rame bio je dovoljan za nove bodove na kontu isoimene ekipe … DTB je ekipa koja je u dosadašnjim nastupima znala imati problema sa realizacijom,ali su vrlodobrom i požrtvovnom igrom u obrambenoj fazi prikupili bodove… Na ovom susretu doista nije bilo niti trunke neizvjesnosti što sugerira i konačni visoki rezultat,jer i ono malo što su DTB-ovci šutirali Tomislav Josipović ,vratar Rame ukrotio je nevjerovatnom lakoćom ! Spomenuti Josipović kroz cijelu sezonu drži vrlo visoku razinu forme,a svi znamo koliko je lakše igrati kada imate golmana vrhunske kvalitete ! Strijelci su bili : Matej Čičak,Antonio Nikolić u dva navrata;odnosno nevjerojatno spretni realizator Davor Franjić koji je potigao hatt trick !!!

RAMA 2:1 ENIGMA
Momčad Rama imala je iznimno uspješnu nedjelju na terenu u Nogometnom Centru Šalata,a bodovni ulov u dva je susreta bio maksimalan !!! Davor Franjić “srušio” je snove o bodovima Enigminim vedetama već na otvaranju utakmice,naime u petoj je minuti taj rasni strijelac,strah i trepet za sve obrane u natjecanju upisao dva zgoditka !!! Enigmini igrači ipak su se uspjeli oporaviti od nemalog šoka i preko Ivana Krvarića već do poluvremena uspjeli smanjiti rezultat.. Drugi dio protekao je u opreznoj igri i niti jedna lopta nije pronašla put do mreže, pred kraj susreta mirisalo je na remi,međutim koncentrirani Josipović na vratima Rame nije dozvolio strijelcima Enigme da slavodobitno dignu ruke!

NASLOVNICA

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing