Muškarac koji maše i prijeti nožem po Drinovcima

Muškarac koji maše i prijeti nožem po Drinovcima

Društvenim mrežama širi se fotografija napadača koji je u jutarnjim satima napravio dramu u malom mjestu Drinovci te mahanjem i prijetnjama nožem kod Zarkan prometa, odnosno Namexa uznemirio mještane. Ovaj put došao je u obračun s policijskim službenicima pri uhićenju nakon brze policijske reakcije, a na fotografiji se može uočiti veliki nož.

Napadač s fotografije odgovara policijskom opisu koji je objavljen jutros da se radi o muškarcu srednjih godina, srednje tjelesne građe u sivom šorcu i bez majice.

Policija lovi muškarca koji je mahao nožem ispred Namexa, objavljena fotografija i opis osobe

Muškarac kojem još nije utvrđen identitet uhićen je i zadržan u policijskim prostorijama o čemu je hercegovina.info već ranije pisala.

Nakon potjere muškarac se predao policiji

Grudska policija uhitila muškarca za kojim je cijelo jutro trajala potraga u Drinovcima. ”Tako je prestala opasnost za građane jer je bjegunac bio naoružan nožem i psihički nestabilan”, piše portal Grude.com. Ovaj portal navodi kako se muškarac sam predao policiji i odbacio nož. Podsjećamo, muškarac je bio naoružan  nožem, a potraga je počela nakon što je u Drinovcima između trgovina Zarkan promet i Namex mahao i prijetio nožem. S obzirom da je predstavljao prijetnju po stanovništvo, u Drinovce su u utorak ujutro upućena dva kombija specijalne policije, a intervenirala je i hitna medicinska pomoć Doma zdravlja Grude.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar