• NAJAVA: Mini basket festival “Rama 2021”
  • NAJAVA: Mini basket festival “Rama 2021”
  • NAJAVA: Mini basket festival “Rama 2021”
  • NAJAVA: Mini basket festival “Rama 2021”
  • NAJAVA: Mini basket festival “Rama 2021”

NAJAVA: Mini basket festival “Rama 2021”

Košarkaška akademija Herceg-Bosne u suradnji s HKK i HŽKK”Rama” u subotu 26. lipnja organizira Mini basket festival Rama 2021. Prozor će se tako tijekom vikenda pretvoriti u pravo košarkaško središte u regiji i ugostiti više od 250 mladih košarkašica i košarkaša, uzrasta od 2008. godine i mlađi. Klub je tako započeo s ocrtavanjem terena i organizacijom samog festivala.

Utakmice će se odigravati na tri lokacije. Na dvije kod OŠ Marka Marulića te u Gradskoj dvorani u Prozoru. Pripreme terena, ostale tehničke i organizacijske pojedinosti vrše klubovi domaćini, dok je podršku i ovaj put dala Općina Prozor Rama, te za sve sudionike osigurala piće i obrok.

Prve utakmice u subotu od 10:00h

Prva utakmica u Gradskoj dvorani između klubova iz Rame i Viteza je planirana za 10 sati. Već oko 13:00 sati bit će poznati sudionici završnice. Prije same završnice slijedi svečani mimohod ulicom kralja Tomislava u Prozoru, a potom polufinale i finale u Gradskoj dvorani u Prozoru. Natjecateljski dio završava u 16:00 sati kada slijedi okupljanje i odlazak u Šćit, gdje će sportaši posjetiti franjevački samostan i etnološki muzej. Domaćin će biti gvardijan samostana fra Andrija Jozić.

Na festivalu sudjeluju košarkaški klubovi iz Čitluka, Posušja, Čapljine, Ljubuškog, Prozor-Rame, Tomislavgrada, Livna, Širokog Brijega, Viteza, Busovače, Gruda i Kiseljaka.

Program:

13:30 Okupljanje i priprema za mimohod do Gradske dvorane Prozor

13:45 Mimohod

14:05 Preuzimanje lunch paketa za sve ekipe

14:20 Polufinale djevojčica – Gradska dvorana Prozor

14:50 Finale dječaci

15:20 Finale djevojčice

15:50 Okupljanje svih sudionika i zajednički odlazak u franjevački samostan u Šćitu

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar