• NAJAVA: Projekcija filmova”Transporter Refueled” i “Albert”
  • NAJAVA: Projekcija filmova”Transporter Refueled” i “Albert”

NAJAVA: Projekcija filmova”Transporter Refueled” i “Albert”

 

U organizaciji Kulturno-sportskog centra Prozor-Rama u nedjelju, 5. lipnja 2016. godine u kino dvorani Doma kulture u Prozoru bit će prikazani filmovi „ Transporter Refueled” i “Albert”.

Film za djecu “Albert” na programu je od 18,00 sati,  a film “Transporter”od 20,00 sati.

Cijena ulaznice za svaku filmsku projekciju je 3 KM.

O FILMOVIMA:

Albert je ekranizacija djela dječje literature, nastalog iz pera najuspješnijeg danskog autora za djecu i mlade Olea Lunda Kirkegaarda, koji je za glavne likove oduvijek postavljao anti – heroje. Albert nije iznimka. Naime, on živi u danskom provincijskom gradiću Kallebyju i uvijek čini nešto što nije dobro, a ujedno je istinski nespretan. Tako jednoga dana slučajno razbije gradsku znamenitost – spomenik kapetanu balona, zbog čega stanovnici grada najblaže rečeno nisu sretni. Kako bi se iskupio, Albert sa svojim najboljim prijateljem Egonom odlazi u avanturu kako bi pronašao pravi balon. Na svojem putu njih dvojica nailaze na lopove, skitnice i najveći dijamant na svijetu.

——————————————————————————————————————–

Još žešći, napetijii prepun akcije, novi nastavak Transportera donosi nam novu priču, ali tri jednostavna pravila i dalje su nepromijenjena: nikada ne mijenjaj dogovor, imena nisu bitna i nikada ne otvaraj paket!

 

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar