Nakon hapšenja u akciji „Jumper“ zatražen pritvor za Ivanu Bunozu, Matu Pavkovića, Ivana Vukšića i Ernu Mehmedović

Nakon hapšenja u akciji „Jumper“ zatražen pritvor za Ivanu Bunozu, Matu Pavkovića, Ivana Vukšića i Ernu Mehmedović

Nakon hapšenja u akciji „Jumper“ zatražen pritvor za Ivanu Bunozu, Matu Pavkovića, Ivana Vukšića i Ernu Mehmedović Tužiteljstvo Tuzlanske županije uputilo je Županijskom sudu u Tuzli prijedlog za određivanje pritvora.  Bunoza i Pavković su u EP HZ HB stigli kao kadrovi HSP-a, koja je član HNS-a i koalicioni partner HDZ-a na svim razinama.

Ročište u Županijskom sudu Tuzla po ovom prijedlogu je u tijeku,piše Avaz

Hapšenje je izvršeno prema naredbi Tužiteljstva TŽ.  Uhićeni su djelatnici Elektroprivrede HZ HB i s obzirom na teške optužbe, novinari Ero.tel pokušali su saznati kakav će biti njihov daljnji status.

Iz ovog poduzeća su dobili zanimljiv odgovor:
“Mate Pavković i Ivana Bunoza su zaposlenici EP HZ HB d.d. Mostar. Gosp. Pavković se jutros javio svom neposrednom rukovoditelju i rekao da je spriječen doći na posao zbog lišenja slobode., a gđa Bunoza danas ima slobodan dan, unaprijed zatražen sukladno aktima Društva.

JP EP HZ HB d.d. Mostar će u ovom slučaju, kao i svakom drugom, postupati sukladno zakonu i aktima Društva temeljenim na zakonima koji definiraju pojedinu materiju”, naveli su u odgovoru iz EP HZ HB za Ero.tel

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar