Nakon pobjede na sudu predsjedniku sindikata SKB-a izbušene gume na automobilu

Nakon pobjede na sudu predsjedniku sindikata SKB-a izbušene gume na automobilu

Nakon što je sudskom odlukom blokiran, danas se ponovno nastavlja generalni štrajk zdravstvenih djelatnika HNŽ-a. Rezultat je to jučerašnje odluke suca Općinskog suda u Mostaru koji je donio rješenje o poništenju navedene odluke, što znači da zdravstveni djelatnici već sutra kreću u novi štrajk. -piše Hercegovina.info

Slučajno ili ne, istog dana je predsjednik sindikata SKB MostarIvica Anićzatekao izdušene gume na svom automobilu. Za hercegovina.info je jutros kratko kazao kako se privatno nije nikome zamjerio: “Živim uobičajeni obiteljski život na relaciji kuća – posao, ali ovo sigurno nije slučajno.”

Sindikati su i putem Facebook izrazili punu podršku predsjedniku:
“Neće nas pokolebati pokušaji zastrašivanja, razno raznih smicalica, i prijetnji. Svaki vaš pokušaj u tome nam daje motiv i snagu da se još odlučnije borimo. A svako vaše zastrašivanje, oštećivanje naše privatne imovine bit će javno i medijski popraćeno i prijavljeno policiji”, poručili su.

Pokušaji unošenja straha među zdravstvene djelatnike sigurno ih mogu samo dodatno ojačati u svojim legitimnim nastojanjima, što je u konačnici potvrdio i sam Općinski sud. Generalni štrajk zdravstvenih djelatnika se nastavlja već danas, a Anić je kratko najavio i aktivnosti koje slijede: “Nakon blagdana nas očekuje najveća prosvjedna šetnja do sada, a svoja prava ćemo tražiti ispred zgrade Vlade HNŽ-a“.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar