Odgovor HDZ 1990 Prozor-Rama  Iliji Petroviću

Odgovor HDZ 1990 Prozor-Rama Iliji Petroviću

Nakon što je Ilija Petrović, kandidat HDZ-a BiH za načelnika općine Prozor-Rama uputio priopćenje kao demantij na javne objave HDZ 1990 Prozor-Rama, Devedesetka odgovoara:

 

Jedna izreka kaže da lažov mora imati dobro pamćenje, inače stalno upada u nove i nove laži. I tako onda sve postaje laž pa i ono što je istina i sve promatra kroz laž.

Stoga ne možemo prešutjeti na izjave Ilije Petrovića.

Gospodine Petroviću, ako nešto demantirate onda bi trebali navesti objavljene konstatacije koje opovrgava demant. Stoga, navedite barem jedan navod iz našeg priopćenja koji demantirate. Tako se to radi u demokratskom društvu, a ovako ništa niste demantirali, glumite uvrijeđenost i govorite o utuživosti.

Samo izvolite!

Znamo da je Vaša kuća bliže Rami  od Ivančevićeve, ali ne znamo kako ste nabavili zemljište za gradnju te kućerine i koliko ste dobili novaca od propale Hercegovačke banke za gradnju i koliko ste vratili tog novca banci.

Ova legitimna pitanja dužni ste odgovoriti Ramskoj javnosti.

Nismo rekli da ste dezerter, nego smo naveli da ne živite u Rami skoro 30 godina. Za očekivati je da Vi kao brigadir OS BiH znate da se u mirnodopsko vrijeme ne postaje dezerter.

Kada već zapinjete za djecu, sada odrasle ljude, dr. Ivančevića, pitamo Vas jesu li vaša djeca završila osnovno i srednje školovanje u Rumbocima, Ripcima i Prozoru. Nisu, jer niste živjeli u Rami, a Ivančevićeva jesu, a fakultet su završila  u Zagrebu i Osijeku.

Vaši navodi u navodnom demantiju govore samo koliko ste zbunjeni i ne znate što demantirate.

Zbunjenost je znak Vaše podijeljenosti između političkih nalogodavaca iz Mostar i savjesti koja Vas sigurno upućuje na drugačije postupke, ali politička moć je jača.

Zbog toga čitate u našim objavama i ono čega nema te miješate kruške i jabuke.

Što bi ste sve smješali i koliko biste slušali političke zapovjednike kada biste kojim slučajem imali prigodu?

Međutim, građani općine Prozor-Rama znaju tko je osigurao sredstva za putove, vodovodne mreže, potporu djeci, mladima, stipendije za sve studente druge i viših godina, besplatan prijevoz  za učenike i sve građane, poljoprivrednicima… i sve Vam to smeta.  A i Vi sami ste u svojoj objavi nesvjesno priznali da su to najvažniji projekti za razvoj.

Gospodine Petroviću, razaberite se malo i drugi put više puta pročitajte naša priopćenja kako biste zaista razumjeli što piše i imate li uopće potrebe demantirati i zareza.

HDZ 1990 Prozor-Rama

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing