OPĆINA PROZOR-RAMA: Javni poziv za odrađivanje volonterskog rada

OPĆINA PROZOR-RAMA: Javni poziv za odrađivanje volonterskog rada

Načelnik općine Prozor-Rama objavio je Javni poziv za odrađivanje volonterskog rada u Općini Prozor-Rama za 2022.godinu.

Pozivaju se sve neuposlene osobne visoke i više školske spreme koje nemaju radnog iskustava u struci, a nalaze se na evidenciji Zavoda za zapošljavanje, da iskažu svoj interes za volontiranje, radi stjecajna radnog iskustva u struci.

Volonterski rad bi se obavljao u gospodarskim subjektima, javnim poduzećima i ustanovama i nevladinim organizacijama koje iskažu namjeru i mogućnost angažiranja volontera, te u tijelima usprave općine Prozor-Rama.

Odabir kandidata izvršit će se sukladno proračunskim sredstvima i potrebama subjekata u kojima bi se obavljao volonterski rad. Prava i obveze volontera i općine Prozor-Rama sa kojom volonteri sklapaju ugovor bit će uređene istim.

Prijavni obrazac i obrazac za mjesečno izvještavanje o radu volontera možete preuzeti na sljedećim linkovima:

MJESECNO IZVJESCE O VOLONTIRANJU

Prijavni_obrazac_za_pripravnike_i_volontere_(2)

Uz popunjen obrazac za prijavu potrebno je dostaviti i ovjerenu kopiju diplome o stečenoj stručnoj spremi, uvjerenje o neuposlenosti izdano do strane Zavoda za zapošljavanje i uvjerenje o prebivalištu na adresu:

OPĆINA PROZOR/RAMA
Ured Načelnika
Kralja Tomislava bb
88440 Prozor-Rama
Sa naznakom: „Prijava na Javni poziv za odrađivanje volonterskog rada u Općini Prozor-Rama za 2022. godinu“

Rok za prijavu na natječaj vezan je uz proračunska sredstva koja je općina Prozor-Rama predvidjela za volontiranje i potrebama subjekata u kojima bi se obavljao volonterski rad.

Poziv će obiti objavljen na oglasnoj ploči i web stranici općine Prozor-Rama.

Osobe koje su podnijele prijavni obrazac tijekom 2021. godine smatrat će se prijavljenima.

Napomena

Volonteri koji ostvare pravo na volontiranje dužni su da obrazac o mjesečnom izvještavanju dostavljaju do desetog u mjesecu za protekli mjesec ili će im u protivnom biti obustavljena isplata. Isti treba dostaviti u Službu za opću upravu i društvene djelatnosti Općine Prozor-Rama.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar