Otvorena studentska menza, hraniti se mogu svi studenti mostarskog Sveučilišta

Otvorena studentska menza, hraniti se mogu svi studenti mostarskog Sveučilišta

U Studentskom centru Mostar gdje je u tijeku natječaj za prijem brucoša na smještaj i ishranu, veliki broj studenata starijih godina već je uselio a od petka krenula je sa radom i studentska menza koja u tijeku akademske godine dnevno preko 2 000 obroka za studente mostarskog Sveučilišta. Ono što je posebno zanimljivo je usluga pružanja obroka i vanjskim studentima, odnosno studentima koji nisu na smještaju u centru ali su studenti mostarskog Sveučilišta.

„Studentski restoran nudi tri obroka dnevno studentima koji borave u domu tijekom akademske godine dok vanjski studenti mogu koristiti dva obroka dnevno točnije ručak i večeru. Cijena po obroku za vanjske studente je simboličnih 2,50 KM i upravo zbog povoljnih cijena vanjskih studenata u tijeku akademske godine imamo preko 800“, kazala je Anita Glibić, glasnogovornica Studentskog centra Mostar te pozvala sve vanjske studente koji žele koristiti studentsku menzu da se obrate sektoru za smještaj i naprave svoju iksicu.

„Ponuda u našem restoranu je zaista široka, od slatkog i slanog doručka, te ručka i večere koje nude četiri do pet različitih menija dok meni podrazumijeva juhu, glavno jelo i desert”, kazala je Glibić, prenosi pogled.ba.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar