Planirate ljetovanje u Crnoj Gori, ovo su cijene smještaja

Planirate ljetovanje u Crnoj Gori, ovo su cijene smještaja

Sezona godišnjih odmora je počela, a svakako uvijek primamljiva destinacija za bh. građane je susjedna Crna Gora. Crnogorski turistički radnici kažu kako postoji veliko zanimanje za ljetovanje u Crnoj Gori, a najviše gostiju zainteresirano je iz Srbije, Bosne i Hercegovine i Ukrajine, piše blic.rs.
Predstavnici turističkog sektora su naveli i cijene ljetovanja
Tako u privatnom smještaju u Budvi, ovisno od kategorije, smještaj iznosi oko 10 eura (19 KM) po osobi.
Tijekom srpnja, cijena noćenja s doručkom u hotelima s tri zvijezdice se kreće od 30 eura (58 KM) po osobi, a u hotelima s četiri zvijezdice do 45 eura (88 KM).
Ukoliko biste voljeli polupansion u smještaju najviše kategorije, u hotelima s pet zvijezdica, smještaj se može pronaći za 75 eura (146 KM). Veliko je zanimanje i za ljetovanje u Herceg Novom, gdje očekuju da će popunjenost smještaja biti između 60 i 70 posto u odnosu na 2019. godinu. Podjednako se traži krevet u hotelskom i apartmanskom smeštaju. Video Player is loading.
Tijekom srpnja, cijene noćenja s doručkom u hotelima s dvije i tri zvijezdice se kreću između 20 i 35 eura (39 i 68 KM). Kada je riječ o privatnim apartmanima, prosječna cijena za dvokrevetni apartman je oko 30 eura (58 KM).
Turisti koji su ovih dana na crnogorskom primorju kažu kako još uvijek nema velikih gužvi, ali su plaže sve popunjenije. Par ležaljki sa suncobranom se na nekim od najpopularnijih plaža može iznajmiti za sedam do 10 eura (13 do 19 KM).

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar