Policija u Srbiji uhitila tri tinejdžera, jedan prijetio novim masakrom

Policija u Srbiji uhitila tri tinejdžera, jedan prijetio novim masakrom

Pripadnici srpskog Ministarstva unutarnjih poslova u Sremskoj Mitrovici su priveli četrnaestogodišnjaka zbog sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti. Policija vjeruje kako je dječak na društvenoj mreži objavio fotografiju osumnjičenog za ubojstvo osmero djece i zaštitara u beogradskoj Osnovnoj školi “Vladislav Ribnikar”.

Dječak je uz navedenu fotografiju ostavio poruku da će učiniti isto što i napadač iz beogradske škole, prenosi Nova.rs. Osumnjičeni je, uz kaznenu prijavu, priveden sucu za maloljetnike Višeg suda u Sremskoj Mitrovici, priopćio je MUP, prenosi Index.

U kući 17-godišnjaka pronađen pištolj

Također su pripadnici srpskog ministarstva unutarnjih poslova u Vranju, po nalogu Višeg javnog tužiteljstva u Vranju, podnijet će kaznenu prijavu protiv sedamnaestogodišnjaka zbog postojanja osnovane sumnje da je počinio kazneno djelo nedozvoljene proizvodnje, držanja, nošenja i prometa oružja i eksplozivnih materijala.

Policija je po prijavi građanina da jedan sedamnaestogodišnjak ima oružje u pretresu kuće u kojoj živi u Vranjskoj Banji pronašla pištolj, navodi se u priopćenju Policijske uprave Vranje.

Petnaestogodišnjak uhićen zbog prijeteće poruke koju je poslao curici iz razreda

U Knjaževcu kod Zaječara, na istoku Srbije, policija je u petak uhitila petnaestogodišnjeg dječaka zbog osnovane sumnje da je izvršio kazneno djelo ugrožavanja sigurnosti, javlja portal Zaječar online.

Sumnja se, kako pišu, da je 3. svibnja poslao prijeteću poruku petnaestogodišnjoj kolegici iz razreda, što je ona prijavila policiji.

Osumnjičeni je uz kaznenu prijavu priveden sucu za maloljetnike Višeg suda u Zaječaru.

Foto: Andrej Isaković/AFP

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing