POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Patrola oduzela jedan joint, krađa u cafe baru

POLICIJSKO IZVJEŠĆE: Patrola oduzela jedan joint, krađa u cafe baru

Iz oblasti sprječavanja i otkrivanja kriminaliteta, u protekla 24 sata na području Hercegovačko-neretvanske županije registrirane su četiri prijave (na području  Mostara 2, na području Jablanice 1 i na području Prozora-Rame 1).

15.02.2021. godine oko 09,00 sati patrola policije PP Prozor-Rama je u mjestu Mostac izvršila kontrolu osobe I.M.(1977) iz Jablanice koji je tom prilikom patroli policije dragovoljno predao jedan joint, jedan pvc smotuljak sa sadržajem suhe zeljaste tvari koja svojim izgledom asocira na opojnu drogu Marihuanu. Isti je lišen slobode i zadržan u prostorijama PP radi kriminalističke obrade a o svemu je upoznat tužitelj.

15.02.2021.godine oko 23,00 sati u PP Prozor-Rama obratila se A.R. iz G. Vakufa/Uskoplja i prijavila da joj je u cafe baru „Centar“ u Ul. Kralja Tomislava u Prozoru otuđena torba s novcem i dokumentima. Ista je izrazila sumnju na vlasnika cafe bara i jednog gosta. Odmah su na mjesto događaja izašli djelatnici policije koji su tom prilikom pronašli torbu u šanku navedenog objekta i jedan dio novca. Osobe A.K. i M.B. su lišene slobode a o svemu je upoznat tužitelj.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar