Poslušajte pjesmu koja će predstavljati BiH na Eurosongu

Dalal i Deen feat. Ana Rucner i Jala večeras su u direktnom prijenosu na BHT1, BH Radio1 i na Internetu premijerno izveli pjesmu “Ljubav je” autora Almira Ajanovića, kojom će nas predstavljati na ovogodišnjem nartjecanju za pjesmu Eurovizije.

Večerašnji BH Eurosong show rađen u ambijentu prelijepe sarajevske Vijećnice, pod palicom glavnog reditelja BHT1 Vedada Hodžića i oštrim okom direktora fotografije Hakije Hadžalića, te uz stručne konsultacije redatelja Harisa Pašovića, koji je osmislio koncept show programa.

Sjajnoj atmosferi koja je vladala u show programu doprinijeli su gosti i prijatelji ovogodišnjih predstavnika, Marija Šerifović, Nina Badrić, Maya Sar i gosti iznenađenja grupa “Seven Up”, koja se za ovu priliku okupila poslije 16 godina. Izveli su pjesmu “Kad ti čujem glas” i još jednom pokazali da se dobre pjesme uvijek mogu slušati.

Nakon showa u kojem je predstavljena pjesma “Ljubav je” ostaje nam još samo da im poželimo puno sreće na ovogodišnjem natjecanju u Stockholmu.

I na kraju, da još jednom napomenemo da Dalal i Deen feat. Ana Rucner i Jala nastupaju u prvom polufinalu Eurosonga, 10. svibnja. Redni broj pod kojim će nastupiti naši predstavnici bit će poznat u utorak, 15. ožujka.

Bljesak.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar