Poziv srednjoškolcima na “Sajam znanosti”

Poziv srednjoškolcima na “Sajam znanosti”

Uz podršku Srednje škole i Općine Prozor-Rama, u Gradskoj sportskoj dvorani će se 18. svibnja 2016. godine održati projekt pod nazivom „Sajam znanosti“. Srednjoškolci će na ovom događaju izložiti eksperimente vezane uz područja kemije, fizike, informatike itd. Nagrada za prvo mjesto iznosi 100KM.

Za uspješnu realizaciju projekta su nam potrebni upravo zainteresirani srednjoškolci; oni mogu rezervirati svoje mjesto na ovogodišnjem sajmu, sa samo kratkim opisom svoga eksperimenta i njihovim osnovnim informacijama, prijavom na sljedećem linku:

Link za prijavu

ASuBiH je nevladina, nestranačka i neprofitna organizacija koja povezuje srednjoškolce u BiH i radi na poboljšanju njihovog statusa. Ove godine, Lokani Tim ASuBiH-a Prozor-Rama želi srednjoškolcima u svojoj općini pružiti priliku koju do sad nisu imali.

U obrazovnom sistemu prepunom teorije, praksa igra minimalnu ulogu. O svijetu učimo samo kroz knjigu; nismo potaknuti da naša znanja primijenimo na praktične načine. Za one koji žele više, u ovako maloj sredini, ne postoji veliki broj opcija.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar