Prebila muža

Prebila muža

U Crnoj Gori je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, upozoravaju iz tamošnje policije, a posljednji primjer je uhićenje Podgoričanka Š.P. (23), nakon što je šakama, čašom i nožem zadala niz ozljeda suprugu M.P., u zetskom selu Ljajkovići.

Za sada je nepoznato što je bio povod da Š.P. na taj način napadne supruga, ali se zna da su M.P. od daljnjeg zlostavljanja spasili susjedi, koje su u pomoć pozvali policiju.

Dramatičan događaj, koji se umalo mogao završiti i tragedijom, zaustavila je policijska patrola, koja je zakucala na vrata obiteljskog doma zavađenih supružnika.

Prema neslužbenim informacijama, ubrzo potom S.P je privedena, a njen muž je odveden u Urgentni centar Kliničkog centra, gdje su mu konstatirane ozljede i ukazana medicinska pomoć, prenosi Tanjug.

“Sumnja se da je S.P., nakon verbalnog konflikta s mužem, uzela staklenu čašu, koju mu je slomila o glavu, a onda ga je otvorenim šakama udarala po licu. Zatim je, kako se vjeruje, dohvatila kuhinjski nož i zamahivala ka njemu. Ipak, da nije samo riječ o bezazlenom zamahivanju, govore konstatirane ozljede M.P., u vidu posjekotina po rukama i leđima “, ispričao je sugovornik podgoričkih Dnevnih novina blizak istrazi, i dodao da će protiv SP biti podnijeta kaznena prijava zbog nasilja u obitelji i nanošenja lakših tjelesnih ozljeda .

Iz policije upozoravaju da je sve više slučajeva nasilja nad muškarcima, fizičkog i psihičkog, ali kada su u pitanju statistike o podnijetim kaznenim prijavama, ta brojka je i dalje neznatna.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar