Pročitajte kakvo se vrijeme očekuje u naredna tri dana

Pročitajte kakvo se vrijeme očekuje u naredna tri dana

Danas se u Bosni i Hercegovini očekuje pretežno oblačno vrijeme. Prije podne u većem dijelu Bosne se očekuje susnježica i snijeg, a u Hercegovni kiša. Više padalina očekuje se u sjevernim i sjeverozapadnim dijelovima. U tim područjima očekuje se povećanje snježnog pokrivača od 5-10 cm.

Tijekom dana, postupan prestanak padalina i smanjenje oblačnosti. Vjetar u Bosni slab do umjeren sjevernog i sjeverozapadnog smjera, a u Hercegovini umjerena do pojačana bura. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje od 2 do 6, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između -2 i 4, na jugu od 7 do 10 stupnjeva.

U petak, 8.01.2016 u Bosni i Hercegovini novo naoblačenje sa zapada. U Bosni po kotlinama će biti magle. Poslije podne lokalno malo kiše može pasti na jugu i zapadu zemlje. Vjetar slab do umjerene jačine južnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između -6 i -1, na jugu zemlje od 1 do 5, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 1 i 6, na jugu od 8 do 12 stupnjeva.

U subotu, 09.01.2016 u Bosni i Hercegovini oblačno sa kišom. Manje padalina u centralnim i istočnim područjima. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 5, na jugu zemlje od 5 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 9, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

U nedjelju, 10.01.2016 u Bosni i Hercegovini oblačno vrijeme sa kišom. Više padalina se očekuje u južnim i zapadnim dijelovima, a najmanje na istoku. Vjetar slab južnog i jugoistočnog smjera. Jutarnja temperatura zraka većinom između 1 i 6, na jugu zemlje od 5 do 9, a najviša dnevna temperatura zraka uglavnom između 4 i 10, na jugu zemlje od 10 do 14 stupnjeva.

hercegovina.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar