Produžen rok Javnog poziva za prijem mlade osobe, UN volontera/ke u Općini Prozor-Rama

Produžen rok Javnog poziva za prijem mlade osobe, UN volontera/ke u Općini Prozor-Rama

Poziv je prethodno objavljen u okviru Regionalnog programa lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), uz financijsku podršku Europske unije. Podsjećamo da je javni poziv upućen mladim osobama uzrasta od 18 do navršenih 30 godina koje su nastanjene na području Općine Prozor-Rama, a koje ispunjavaju uvjete navedene u oglasu.

Novi rok za prijavu je 10. 3. 2023. godine, a prijave sa potrebnom dokumentacijom je neophodno poslati na [email protected]

Odabrani volonter UN-a će raditi u prostorijama Općini Prozor-Rama, sa dogovorenim radnim vremenom pružajući podršku predstavniku općinske uprave u jačanju odnosa sa organizacijama civilnog društva (OCD) i građanskim/omladinskim udruženjima kao i ReLOaD2 projektu u provedbi aktivnosti na nivou općine.

Ovo je odlična prilika za sve zainteresirane mlade osobe od 18 do 30 godina da se uključe u rad općinske uprave, angažmanom kao Volontera Ujedinjenih naroda (UNV), stažiranjem/praksom u trajanju od šest mjeseci

Za angažman je predviđena odgovarajuća naknada. Osim toga, odabrana mlada osoba će tokom trajanja ugovora biti u obavezi da tokom radnog vremena pohađa certificirane obuke: administrativni poslovi, osnove računarstva i razvoj „mekih“ vještina (eng. soft skills). Potvrda o stažiranju / radnoj praksi će se izdati nakon 6 mjeseci od strane United Nations Volunteers (Volonteri Ujedinjenih naroda).

Regionalni program lokalne demokracije na Zapadnom Balkanu 2 (ReLOaD2), financira Evropska unija (EU), a implementira Program Ujedinjenih naroda za razvoj (UNDP).

Javni oglas za UNV Prozor Rama-Produženi rok

Oznake za društvene mreže

#ReLOaD #LocalDemocracy #WesternBalkans #UNDPEUPartnership #EUzaBiH #InternshipForYouth #UNDP

Instagram:

@eubih – https://instagram.com/eubih?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@undpbih – https://instagram.com/undpbih?igshid=YmMyMTA2M2Y=

@reload_westernbalkans – https://instagram.com/reload_westernbalkans?igshid=YmMyMTA2M2Y=

Facebook:

EU – https://m.facebook.com/100069386761762/

UNDP – https://m.facebook.com/545038508867046/

ReLOaD – https://m.facebook.com/261963990575234/

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar