Prosjakinja umrla kao milijunašica

Prosjakinja umrla kao milijunašica

Prosjakinja koja je živjela od milostinje u Libanonu umrla je kao milijunašica. Policija je ostala u šoku kada su otkrili da je žena s invaliditetom Fatima Othman (52) prosjačenjem na ulicama Bejruta zaradila malo bogatstvo.

Njezino tijelo pronađeno je u napuštenom automobilu, a pokraj nje su bile dvije torbe s 5 milijuna libanonskih funti, odnosno oko 3.300 dolara u gotovini. Na štednom računu otvorenom na njeno ime pronađeno je dodatnih 1,7 milijardi libanonskih funti odnosno 1,1 milijun dolara, piše Daily Mail.

Šokirana i obitelj

Policijski glasnogovornik Joseph Musallem je izjavio da je žena umrla od srčanog udara, a policija njezinu smrt ne tretira kao sumnjivu. Glasnogovornik je napomenuo da ih je otkriće ‘njezinog bogatstva prilično iznenadilo’.

Gulf Daily News

@GDNonline

PHOTOS: Lebanese beggar dies, leaving behind a fortune https://bit.ly/2k5YqgG 

Fatima Othman nije mogla koristiti ruke i noge jer je u libanonskom građanskom ratu pretrpjela teške ozlijede s trajnim posljedicama, pišu lokalni mediji. Postala je lokalno poznata nakon što je fotografija na kojoj je libanonski vojnik daje vodu uz bočice obišla cijeli svijet.

Bookkeeping Barnsley@Bookkeeepers

Disabled beggar in Lebanon died a millionaire https://dailym.ai/2Le5WCq  via @MailOnline

Disabled beggar in Lebanon died a millionaire

Police were shocked to discover that Fatima Othman, 52, had accumulated a small fortune while begging on the streets in Lebanon. She had stashed away more than $1 million.

dailymail.co.uk

Policija je pronašla Fatiminu obitelj koja živi u gradu Ain Al-Zahab u sjevernom dijelu Libanona, gdje će Fatima biti i sahranjena. I oni su, kao i policija, bili šokirani njezinim bogatstvom.

 

/Izvor: 24sata.hr/

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar