Savjeti Ramkinje Magdalene Bešker za instagramično putovanje iz snova

Savjeti Ramkinje Magdalene Bešker za instagramično putovanje iz snova

Poslovno nadarena poduzetnica Magdalena Bešker, vlasnica tvrtke ‘Ulica snova’ iz Svete Nedelje, ovoga ljeta osmislila je cijelu kolekciju suvenira za sve koji putuju i vole putovati.

Naime, riječ je o uspomenama s putovanja s ciljem da se ljepote proživljenog i doživljenog trajno sačuvaju kroz jedinstvene suvenire i maštovitim sitnicama s putovanja. Ova diplomirana dizajnerica na tržište Hrvatske, a uskoro i globalno, stavila je svoje kreacije, personalizirane magnete, privjeske, naljepnice za kofere te privjesnice. Riječ je o apliciranju omiljenih fotografija s putovanja, koje se mogu lagano i jednostavno otisnuti i postati vlastiti personalizirani magnet, privjesak, naljepnicu za kofer. Od nedavno foto – naljepnice s putovanja mogu se nalijepiti i na multifunkcionalni rokovnik čije se korice mogu u potpunosti personalizirati!

“Često mi je veliki problem na putovanju pronaći lijepe magnete za poklon svojim najmilijima, a cijena onih ljepših uglavnom nije baš pristupačna. Tako mi je palo napamet zašto ne bih umjesto magneta s motivom, recimo, Eiffelovog tornja koji stoji 5 eura, radije imala magnet sa slikom sebe i društva ispred spomenute građevine za svega 3 eura? Zar to nije ljepša uspomena? Ili ako je riječ o inozemnim turistima zašto se sami ne bi fotografirali ispred Dioklecijanove palače u Splitu ili pak amfiteatra u Puli i tako sami kreirali svoje originalne suvenire iz Hrvatske. Tako je nastala nastala ideja za personalni magnet, a ostale ideje su se same nadograđivale”, otkriva Magdalena Bešker svoju inspiraciju za nove proizvode njezine tvrtke ‘Ulica snova’.

Fotografija: Zvonimir Ferina (PRess)

Nije ovo prvi puta da mlada poduzetnica Magdalena Bešker u dopadljiv, inovativan i tržišno traženi proizvod spaja svoju maštovitost, originalnost i vlastitu ljubav prema poduzetništvu. Mlada vlasnica u pet godina poslovanja svoje tvrtke ‘Ulica snova’ već je na hrvatsko, te regionalno tržište uspješni plasirala nekoliko proizvoda poput personaliziranih rokovnika, planera i bilježnica, prilagođenih svakoj osobi.

Prošlog ljeta uspješno je ‘lansirala’ dva nova branda koja su ‘zaludjela’ sve one koji putuju i rado otkrivaju nove svjetske destinacije – Moj passport etui, posebno dizajnirani omot u bogatom spektru boja, koji je rađen i kao personalizirani suvenir u kojemu čuvamo, nosimo i koristimo putne isprave, kao i Moj dnevnik putovanja (My travel diary), koji su također proglašeni originalnim hrvatskim suvenirima.

Magdalena Bešker, koja je i sama poznata kao velika putoholičarka, odlučila je u novoj kampanji za svoje brandove spojiti sadržaje koji je i osobno ispunjavaju i raduju – putovanja, Instagram i iskreno žensko prijateljstvo. U kampanji koju je snimio poznati zagrebački fotograf Zvonimir Ferina, Magdalena je s najboljom prijateljicom Martinom Požgaj nastojala dočarati svoju viziju #instaputovanja te predstaviti nove proizvode omiljene Ulice snova. Osim fotografija, kao iskusna svjetska putnica, ljubitelje brenda počastila je i duhovitim, a korisnim tips&tricks savjetima za instagramično putovanje iz snova!

Fotografija: Zvonimir Ferina (PRess)

#korak1

Kada uza sebe imate svoju #BFF koja voli sve što volite i vi i s kojom je lako dogovoriti se, planiranje putovanja nije problem! Birajte destinaciju koja je fotogenična, a hotel prije bukiranja, provjerite na Instagramu (opcija “places”) – tako ćete najbolje znati što vas čeka i gdje se možete fotkati. 😉

#korak2

Odabrali ste destinaciju i bukirali karte? Super! Obznanite to svojoj #instaobitelji! Upišite u svoj Travel Diary detalje, objavite fotografiju na Instagramu i odbrojavanje može početi!

#korak3

U zračnoj luci ste. Vrijeme je za prvi službeni #selfie s putovanja! Nemojte zaboraviti pohvaliti se svojim personaliziranim My Passport etuijem i uskladiti ga sa svojim kovčegom i outfitom – i svojom #BFF, naravno, pa niste amateri! 😉 Fotkanje ćete odraditi u super trendi outfitu i to prije check-ina, a onda se, kao i svi normalni ljudi, presvući u nešto udobnije. P. S. Fotkanje selfie štapom je vještina, vježbajte unaprijed kako se držak ne bi vidio na fotki.;)

Fotografija: Zvonimir Ferina (PRess)

#korak4

Koliko se mučite s pronalaskom svoje prtljage na traci odredišne zračne luke? Personalizirajte svoj kovčeg vlastitim fotografijama i motivima! Neka ga svi uoče u zračnoj luci! Nemojte zaboraviti na kovčeg prikačiti i originalnu privjesnicu Ulice snova, koja vam se neće lako otkinuti a na kojoj možete otisnuti što smatrate najpotrebnijim – svoju adresu, broj mobitela, Instagram profil – zašto ne, svaki novi follower je dobrodošao!

#korak5

Svoju #instazajednicu svakodnevno ćete bombardirati instastoryjima da bi svi znali kako se dobro provodite, no one fotke koje će izazivati zavist među vašim stalkerima (znate, oni koji pogledaju svaki vaš story, ali teško im je kliknuti “like” na vaš post) okinite na sredini putovanja. Zašto? Bit ćete dovoljno preplanuli da izgledate bombastično, a opet ne ostavljate pritisak za zadnja dva dana! ;). Nemojte štedjeti na fotkama, jedna od njih 50 je baš ona prava!

#korak6

Što je putovanje bez uspomena i Instagram profil bez originalnih fotki? Pretvorite svoje najdraže fotografije s putovanja u personalizirane magnetiće, privjeske, naljepnice i rokovnik s vašom omiljenom fotkom. Zašto da fotografirate kako ispijate kavu s bezličnim rokovnikom kada možete personalizirati #instafotku svojom personaliziranom fotografijom na rokovniku? Zamislite samo lica svojih bližnjih kada im uručite magnetiće sa svojom slikom ispred piramide? Ipak ste vi pravi #instatraveller!

Fotografija: Zvonimir Ferina (PRess)

Svi proizvodi mlade poduzetnice Magdalene Bešker, u kolekciji s najnovijima mogu se naručiti putem web shopa ulicasnova.hr, Facebook stranice MojPlaner te na Instragam profilu MOJ PLANER.

izvor: iturizam.info

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing