Simfonijski orkestar Mostar povodom 60. obljetnice od osnutka Indexa

Simfonijski orkestar Mostar povodom 60. obljetnice od osnutka Indexa

Nakon spektakularnih koncerata na kojima se izvodila ABBA (2019, 2020.) i The Beatles (2021.) Simfonijski orkestar Mostar i HD „Herceg Stjepan Kosača“ ovaj put donose domaći brend: najdugovječniji i najglasovitiji bosanskohercegovački pop-rock sastav „INDEXI“.

Aranžmane za 17 njihovih najpoznatijih pjesama potpisuje mostarski dirigent, klavirist i aranžer Damir Bunoza, koji će i ravnati sastavom od 30 glazbenika na sceni. Koncert će se održati u ponedjeljak, 28. ožujka u 19:00 sati, u velikoj dvorani Hrvatskog doma „Herceg Stjepan Kosača“ u Mostaru. Solisti: Antonija Batinić, Oliver Bevanda, Josip Drinovac, Selma Droce, Ivo Jurić i Nenad Tomičić.

Uz veliki simfonijski orkestar, tu je i Tribute-band, već udomaćeni rock-sastav Simfonijskog orkestra Mostar: Josip Vukoja (solo-gitara), Damir Škutor (ritam-gitara), Marko Jakovljević (bass-gitara), Marko Palameta (klavijature) i Dragan Raspudić (bubnjevi). Posebni gosti ovog koncerta bit će i sami članovi grupe Indexi: Ismet Arnautalić, Ranko Rihtman i Neno Jurin.

Izvor: vecernji.ba

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar

Marketing