SPORT: Nogometaši odlični, košarkaši poraženi u Mostaru

SPORT: Nogometaši odlični, košarkaši poraženi u Mostaru

HNK Rama je ugostio NK Ljubuški u sklopu 22. kola Druge lige FBIH-Jug. Utakmica je odigrana na stadionu “Luka” u Prozoru 21. travnja 2024. s početkom u 17 sati.

Nakon početnog vodstva gostujućeg sastava, HNK Rama je u nastavak susreta ušao puno odlučnije i došao do preokreta , vodstva i konačne pobjede HNK Rama 2 :1. Oba zgoditka za Ramu je postigao odlično raspoloženi Mario Budimir.

U idućem kolu seniori HNK Rama gostuju kod ekipe Kruševa u Mostaru.

Kadeti HNK Rama u subotu su gostovali u Mostaru kod FK Velež gdje su poraženi 2 : 0.

Predpioniri danas igraju svoju prvenstvenu utakmicu. Na gradskom stadionu u Prozoru od 17: 00 sati danas će ugostiti vršnjake GOŠK-a.

______________________

HKK Rama :U prvoj utakmici polufinala doigravanja za prvaka lige Košarkaškog saveza Herceg-Bosne, naši košarkaši sinoć su doživjeli poraz na gostovanju kod HKK Mostar.

U odličnoj utakmici koja je bila u izjednačenom ritmu domaćin je u samu završnicu susreta ušao spretnije te slavio rezultatom 97:85.

IZ HKK Rama su uputili čestitke ekipi Mostara na pobjedi a uoči uzvrata u srijedu u sportskoj dvorani u Prozoru od 19 sati pozivaju ljubitelje košarke, prijatelje, simpatizere kluba, navijačku skupinu Štangari da dođu u dvoranu i budu 6. igrač HKK Rama.

______________________

U subotu su mlađe kategorije HKK Rama gostovale u Grudama.

Na ovom gostovanju su ubilježili pobjedu i poraz.

Pretkadeti su doživjeli nesretan poraz unatoč čvrstoj igri. Rezultat je na kraju glasio 78-67 u korist domaćina.

Kadeti Rame su odigrali zanimljivu utakmicu, punu preokreta i na kraju uspjeli do novih bodova. Konačan rezultat : Grude : Rama 50 : 55.

Izvor: Sportsko rekreativni savez Prozor-Rama/Ana Burić

Oznake

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar