Sport – rezultati 3.12.

Sport – rezultati 3.12.

U nedjelju je u Prozoru odigrano 7. kolo lige mladih košarkaša KS H-B za žene između HŽKK “RAMA” i ŽKK “LIVNO”.

Uzrast predkadetkinje (2004/05. godište )

HŽKK “RAMA” – ŽKK “LIVNO”  31 : 58

Uzrast kadetkinje (2002/03. godište)

HŽKK “RAMA” – ŽKK “LIVNO”  38 : 35

Košarkašice Rame su u posljednjem kolu prvog dijela sezone lige mladih KS H-B savladale prošlogodišnje prvakinje iz Livna. U redovima HŽKK “RAMA” ponovno je briljirala Marija Jeličić s ubačenih 16 poena.

Prvenstvo se nastavlja 2.2.2019. godine, a HŽKK “RAMA” će pauzu iskoristiti za upis novih članova. Upisati se mogu djevojčice od 7 do 16 godina.

 

U okviru 8. kola Lige mladih Košarkaškog saveza Herceg-Bosne predkadeti i kadeti HKK Rama  u subotu su gostovali u Grudama.
HKK Rama je bio oslabljen zbog  viroze i ozljeda nekoliko igrača  no zahvaljujući odličnom angažmanu  svih igrača koji su nastupili ostvarili su  dvije pobjede.
Predkadeti; HKK Grude-HKK Rama 26-60
Kadeti; HKK Grude-HKK Rama 47-86

Idućeg vikenda u 9. kolu Lige mladih košarkaša  juniori, kadeti i predkadeti HKK Rama će ugostiti   HKK Ljubuški.

 

U Sportskoj dvorani u Prozoru  u subotu, 1. prosinca 2018. godine održan  je  5. Međunarodni stolnoteniski turnir Rama open 2018.na kojem je sudjelovalo više od 100 igrača iz 8 zemalja: Bosne i Hercegovine, Hrvatske, Srbije, Crne Gore, Makedonije, Slovenije, Turske i Litve. Iz BiH igrači su pristigli iz Tuzle, Sarajeva, Zenice, Mostara, Kaknja, Čitluka, Ljubuškog, Viteza, Bugojna, Jablanice, Breze, Ilijaša, zatim iz Tivta i Herceg Novog iz Crne Gore, iz Hrvatske iz Sinja, Splita, Zagreba, zatim iz Srbije iz Beograda…

Turnir je odigran u slijedećim kategorijama:

Muški: juniori, do 39 godina, do 49 godina, do 59 godina, preko 60 godina

Žene: apsolutna kategorija

Parovi

Pokrovitelji turnira su: Vlada HNŽ-a, EP HZ HB, TZ HNŽ-a i općina Prozor-Rama. Dok su sponzori: Croatia osiguranje, Euroherc, Livno putovi d.o.o., Brina d.o.o., Leda voda, Hercegovačka pivovara, Pekarna Nikolić i Atako. Naravno, tu su još brojni sponzori kojima će se organizatori posebno javno zahvaliti.

 

Monika Rajič (KK Empi Prozor Rama) nastupila je za reprezentaciju BiH na Balkanskom prvenstvu u karateu koje je proteklog vikenda održano u Dubrovniku.

Karate reprezentacija BiH je ostvarila dobar plasman- u ukupnom poretku su zauzeli 5. mjesto sa ukupno 23 osvojene medalje.

 

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar