Sport: Vikend u retrovizoru 19. ožujka

Sport: Vikend u retrovizoru 19. ožujka

U Sportskoj dvorani u Prozoru u subotu su odigrane dvije odlične utakmice Lige mladih košarkaša Herceg Bosne. Selekcije Rame u Zrinjskog su pokazale da se u ovim sredinama igra sjajna košarka i da su predkadeti Rame glavni kandidat za osvajanje prvenstva dok je mostarska selekcija juniora još jednom dokazala da su najbolji sastav u Ligi mladih HB.

Rezultati :

Rama- Zrinjski (predkadeti)  79:24.

Rama – Zrinjski (juniori) 66 : 84

U idućem, 19. kolu juniori i predkadeti HKK Rama  gostuju u Širokom Brijegu  , pioniri i kadeti gostuju u Vitezu kod KK Prvi Koš .

HŽKK Rama odigrao je  prvenstvenu utakmicu  u Ligi mladih košarkašica Herceg Bosne. Selekcija predkadetkinje jučer je  gostovala  u Ljubuškom gdje su  odigrali utakmicu sa predkadetkinjama HKK Ljubuški. Domaći sastav je bio bolji 64 : 50.

U Ljubuškom su jučer odigrane još tri prijateljske utakmice najmlađih selekcija Rame i Ljubuškog koje su mladim košarkašicama donijele novo iskustvo i lijepo druženje

Nogometaši HNK Rama jučer, 18. ožujka su odigrali svoje prvenstvene utakmice u Drugoj ligi FBiH –Jug i Omladinskoj ligi.

Pioniri i predpioniri HNK Rama  su poraženi u Mostaru od FK Velež,juniori i kadeti su u Grudama odigrali utakmice na teškom terenu gdje su obje naše selekcije poražene.

Seniori  HNK Rama su u Prozoru odigrali prvenstveni susret sa NK Troglav 1918 iz Livna. Pred dosta gledatelja i na teškom terenu ovaj susret je završen u korist gostiju 2 :1. Naš sastav je poveo zgoditkom Zahirovića no gosti su uspjeli preokrenuti rezultat i odnijeti bodove iz Rame.

 

Sportsko-rekreativni savez Prozor-Rama

A.B.

Podijelite svoje mišljenje sa nama i ostavite komentar